Mitt liv är en dokusåpa...

Har idag (igen) sett He's Just Not That Into You (Dumpa Honom! på svenska), och haha...jag råder alla karlar jag känner till att titta på den filmen...sjukt mycket som stämmer...=)
Ja det stämmer för brudarna med, men jag tror de flesta brudar jag känner redan har sett den...

Tror mitt liv är en dokusåpa som aldrig tar slut...haha...
Det värsta är att jag lever i sånt virrvarr och har ingen koll på hur jag själv vill att den ska sluta...jag växlar från dag till dag.
Nu väntar jag bara att den här dokusåpan ska få nån twist, i form av en ny snygging som kommer in, nån åker ut...ja vad som helst egentligen...det händer för lite...

Men man ska inte be om för mycket...då slutar det i kaos...
Men för att mitt bittra jag ska kunna bli mig själv igen så förväntar jag väl mig det...kaos och klagan...då är man ju i sitt esse...=)

Förövrigt hoppas jag att Skottmaskinen(Emmes fina uttryck) har plogat när jag ska till jobbet imorrn...=)

Haha...fan det är jobbigt att må bra...känner inte riktigt igen mig utan bitterheten...=)


Kakor

Igår blev det inte alls som jag hade planerat, förutomdrinkarna då...men i brist på det som inte gick enligt planerna så fick drinkarna mer plats...kanske lite väl mycket plats!
Trevligt var det iallafall...men det här med efterfest...det är jag fan för gammal för...usch va sliten jag har vart idag...

Idag har jag o Emme lagat sushi och haft massa tjejsnack...trevligt,trevligt...

Vi har pratat om det här med karlar, kärlek och ragg...men mest om det här med att både vilja ha kakan och äta upp den...varför vill så många det?

Antingen äter man upp kakan och nöjer sig med det...eller så har man den kvar...
Det troligaste blir väl att man äter upp kakan för att sen ta sig en ny...=)

Gå vidare, har man ätit upp en kaka så kan man inte få den tillbaka, det kanske är lika bra att ta en likadan till eller byta till en annan bättre och onyttigare sort?

Ja nu vet jag att ni sett sambandet med det här kak-snacket och relationer...och när vi ändå pratar om den associationen så undrar jag då om ragga ska kallas med att baka kakor då?

Nåja...oviktigt vetande till ingen nytta...

Jag tror jag redo...redo för att ta en annan sorts kaka nu...=)
Favoriten är ju kärleksmums och kladdkaka och bara det är ju lite smått ironiskt, men vidare in på det går jag inte...
                      
"No, you never were, and you never will be mine..."
Ibland försöker ödet ge en sammanträffanden för att man ska komma till insikt...=)

Det kunde börjat bättre...

En dag som skulle börjat bra, varit bra o fortsatt som en bra kväll började allt annat än bra...
Jag blir så sjuuukt irriterad på att den som tvättat igårkväll inte lagt tillbaka nyckeln till 7 i morse så jag inte kunde slänga i det jag skulle tvätta...

Arrghh...suck!

Nåja...nu sitter jag o ska försöka få ner irritationen...ska ta en snus, brygga kaffe och hoppas att kvällen blir en ligt planerna ikväll...=)

"I Got A Feeling..."

Hoppas på en lika bra dag på jobbet idag som jag hade igår...härligt...så hoppas jag på att kunna sluta lite tidigare idag så jag kan ta tag i lite innan kvällen...=)

Jag tycker att jag verkligen har förtjänat några goda drinkar idag...=P

Man får hoppas att fortsättningen på dagen blir betydligt bättre än början...
Men som sagt...

"I got a feeling...that tonights gonna be a good night..."


If Youre Not The One...

Vad är det här för dag..?

Men jag klagar inte...det är en ganska bra dag trots allt... ;)
Oväntade saker...men nu hoppas vi att det löser sig så det kan bli som jag planerat...=P

Det har gått riktigt bra på jobbet med...nu kör vi! Det är på gång nu!

=)

            


Vilken underbar dag!!

Det gör inte ens något att det snöar...idag är en sjukt bra dag...eller är det bara för att jag är på bättre humör än på länge...
Längtar dock efter sommaren nu och vill inte alls se ut genom rutan o se att det där vita äckliga ramlar ner fortfarande...

Ska gå till Hanna o säga hej då nu...mitt lilla hjärta drar ju till värmen den lilla fuskisen!
Kommer sakna...=(
Men hon kommer ju hem lagom till våren är här o sommaren och Strandsäsongen är på ingång...=D

Det enda som är det enda gråa molnet på himlen nu är ju min lilla mamma...hoppas att hon nu ska få svar på vad det är för fel och vad man kan göra åt det.
Hade velat ha henne här.

Fick en bild av mamma häromdagen; mormor o morfars bröllopsfoto...hehe...morfar var ju lite av en hottie på den tiden...=)
             
Snart 9 år sen han gick bort och han saknas i mitt liv nåt fruktansvärt.

Men nu tillbaka till den underbara dagen och planerna för helgen börjar ta form...Me Like!

Nu till Hjärtat Hanna för ett hej då...=(


Mojito & Strawberry Daiquiri!

Åh underbart!!!

Snart är halva veckan gjord och i helgen ska jag dricka något jag längtat efter:

Mojito & Strawberry Daiquiri!!!



Mmm...Me like!

Det har jag förtjänat...kan förmodligen inte komma på något jag har förtjänat det för, men ge mig till fredag eftermiddag så kommer jag säkert på både en och flera anledningar...=P


Att göra goda gärningar...

Många av dagens barn idag är mobbade och det tänkte jag att jag skulle skriva lite om idag, jag har egentligen ingen erfarenhet av det där, jag har aldrig varit mobbad och hoppas inte att jag har mobbat någon heller...även om jag tyvärr tror att jag har det...det är ju faktiskt så att man behöver inte göra något eller säga något för att mobba andra, det handlar ju om att kanske inte försvara den mobbade, som faktiskt också är en form av mobbing.

Tyvärr har jag nog, tillsammans med nästan alla andra gjort det nån gång...kan man säga att de flesta någon gång faktiskt mobbar någon, utan att göra något, för det är just det...att man inte gör något...

Eftersom jag egentligen inte har någon som helst aning hur en mobbad känner sig, även om att man vet att de mår dåligt, så kan man aldrig föreställa sig det om man aldrig varit där själv.

Jag måste säga att jag är otroligt stolt över några av mina släktingar som har varit utsatta för detta, men med styrka och vilja att stå emot detta gör så mycket för att hjälpa andra utsatta.
Ni kan läsa mer om dem och vad de gör i sitt liv för att förbättra livet för andra som är och har varit i samma situation som dem;

http://www.tjockisbloggen.se/ -Min kusin Sarah har startat denna bloggen tillsammans med vänner för att förbättra självkänslan hos andra som inte har dagens idealkropp.

http://www.arvidnordvall.wordpress.com - Min lilla kusin Arvids blogg, han är bara 13 år och jobbar med en massa olika projekt tillsammans med Friends för att hjälpa utsatta barn. Jag är faktiskt sjukt impad!

Det var just hans blogg och hans jobb som inspirerade mig till att skriva detta inlägget, vi är så många som aldrig
blir utsatta för mobbing som kanske glömmer bort biten att just nu finns det otroligt många barn OCH vuxna som mår otroligt dåligt, för att andra ska få känna sig bättre.

Människan är en grym art, vi dödar för nöjes skull, tänker egoistiskt och trycker ner andra för att själva må bättre, om än så bara för en stund.

Man ska ju aldrig tänka på vad folk säger till en, man ska tänka att det bara är de som man verkligen bryr sig om som räknas, men jag kan bara ana hur svårt det kan vara...

Nu med nya tidens teknologi så kan inte ens mobbingen stanna i skolan, den följer med en hem, via internet och mobilen, tänk att aldrig kunna känna sig trygg?
Inte ens för hemmets 4 väggar..?

Nu undrar du varför jag har skrivit detta om jag ändå aldrig varit utsatt, men jag ville ge en tankeställare till alla andra som jag, att även om man inte medvetet mobbar någon med ord och handlingar så är det minst lika illa att inte lägga sig i och bry sig överhuvudtaget...

Hellre EN riktig vän, än en MASSA falska...

                          
                                       http://www.friends.se/

För övrigt så måste jag säga att när Friends hade reklamfilmen 2001;
http://www.youtube.com/watch?v=IM87nv08HOk 
Då var ju den killen som färgade håret det hetaste i rutan det året! ;)


Penicillinkäkande faster ska på bröllop!

Idag har varit en ganska bra dag; fått mitt penicillin, fått en till bröllopsinbjudan och blivit faster.

Ja äntligen hoppas jag att min förkylning ska släppa så jag blir av med skiten...=)

Idag fick man inbjudan till vårens andra bröllop, nämligen mellan Älgen o Jeanette...ska bli jättekul...först Sara o Henkas bröllop i mars, sen Älgen o Janets i maj...=)

Jaha då har man gått o blivit faster till en liten tjej idag, lite för tidigt i två bemärkelser, det var ju meningen att Thea o Ogge skulle få i mars, men det blev inte som det skulle så de var tvungen att förlösa Thea redan nu, så idag kom det en liten tjej...=)

Imorgon jobbar man bara halvdag o sen blir det till att vila upp sig inför en heldag med fotboll på lördag...=)

En riktig Goding skickade den här låten till mig för några veckor sen och sen jag hörde den i morse på radion igen så har jag fått den på hjärnan...
http://www.youtube.com/watch?v=TdXq20oJlC0&translated=1

Jag tycker den är vacker...om man nu kan säga det om texten...men den påminner lite i stuket om en annan låt som är lika bra som jag fick för en massa år sen:
http://www.youtube.com/watch?v=ABkEzcIa2NA&translated=1

Nu blir det Johan Falk-film, några penicillintabletter o sängen en stund..=)


Lite Mamma-längtan i förkylningstider...

Då är man hemma från jobbet då förkylningen inte har släppt ännu...suck,suck...klättrar på väggarna...

Såg Inglorious Basterds häromdan och måste säga att den var en besvikelse efter allt man hört om hur bra den var...de två första gångerna somnade jag o när jag väl lyckades hålla mig vaken var det ju inte utan att tycka att den var seeeg...seg men ok...tror de hade kunnat klippa bort en timme utan att det skulle ha skadat...=)
Om det var för att jag annars gillar Quentin Tarantino och speciellt hans Kill Bill-filmer som det blev en besvikelse, då de inte var i närheten av samma klass, vet jag inte...

Seg,seg,seg...och då ska man tillägga att jag klättrar på väggarna hemma och är sjuk, men hade jag sett den på bio och helt ärligt betalat för skiten hade jag förmodligen blivit sjuk...=)

Förutom att jag är förkyld o dricker hostmedicin som vatten o snorar så känns det mesta bättre än på länge faktiskt...det känns äntligen som om jag börjar bli lite allmänt gladare igen...kanske iallafall tills i morse då man drog upp persiennen o det snöade ute...återigen suck!
Det ska bli vår nu!!! 30 grader varmt ja tack!

Saknar mamsen en massa med...kände det när jag satt o kollade igenom alla bilder som jag scannade in...jag skulle dock må mer prima om hon bodde här, så det har jag på detta årets önskelista!! =)

Bästaste mamsen!

Varit hos Hanna idag och blivit bjuden på mat...tack gums!
Förutom maten så blev det en låång filmdag i soffan där faktiskt Hanna hostade mer än mig...=)

Nu ska jag strax inta sängen med ett evsnitt av Morden i Midsomer, som jag fortsatt beta mig igenom...


  

Mitt tidiga liv i bilder...

Igår hittade jag lådan med alla mina gamla kort...ni vet på den tiden då man inte hade nån digital kamera, men ändå tog fler kort än nånsin...känns nästan som det var min favorithobby då...

Jag har iallafall scannat in några kort nu, tro mig det kommer fler...


Jag som liten och sjuk...


Jag med Kickan som valp...=)


Jag & min allra bästa vän Sara...


Väldigt gammalt foto på Morfar & Mormor
  
 
Foton på morfar, mormor och så jag som alltid när jag var mindre, med morfar i renhagen...=)


Jag & Stefan, som ni ser har Mode aldrig vart min grej...=P


Var bara tvungen att scanna in kortet på en av mina första vänner, morbror Antes hund Tjappo.
Guud vilken sötnos!

  
Så fick Kickan Valpar och vi tog med oss Ronja till Nybro.


Emme, Miccan o Jag går Lucia...Miccan talar om för Emme att ljuset ska vara tänt.

 
Jag o Sara med våra vanliga påhitt att klä ut oss...


Världens bästa Maria som liten...=)

 
Min konfirmation då mormor var på besök...=)

Fortsätter mer med bilder längre fram...



Slarvigt värre...

Ååååhh...jag bara älskar när jag är så slarvig och förvirrad...

Igår när jag kom hem från jobbet och var sliten som få...kände mig nästan som en kille som är riktigt förkyld...ja du vet...hela världen går under och hej o hå...=)
ja hur eller hur så tänkte jag sova en stund o satt mobilen på ljudlös o utan vibb på...men suck...igår hade jag väl så mkt i huvudet att jag inte hittade mobiljävlen sen...suck!

Ibland blir man ju så trött på sig själv...

Något jag blir ännu tröttare på är den här jääävla förkylningen som inte vill släppa...tror fan jag blir tokig snart.

Sett Avatar nu...supersöt film, där de gulliga alienvarelserna ser ut som mina My Little Pony jag hade när jag var liten...=)

          
Tror att den hade varit sjuukt bra i 3D...jävligt välgjord och bra film...=)



Bara att kryssa av på listan...

De Sju Dödssynderna...






Fyllemess..?

Hahaha...fick ett tips från Hanna om en sida; http://nattensmess.se
Där kan man snacka alkolås på mobilen...haha...eller är det några såna man ÖNSKADE att man hade skickat vid vissa tillfällen.

Haha...tänk om alla var så ärliga dygnet runt 7 dagar i veckan så hade man inte haft de där problemen med att veta vart folk står...=)

Inga vita lögner på silverfat här inte...Haha.

           

Öppna dörrar...

De senaste veckorna har det varit en massa snack om det här med öppna dörrar, ja och med det menar jag att man lämnar gamla dörrar till sitt gamla liv öppna, kanske mest för att man inte är säker på att den dörren man har framför sig är den rätta dörren.

Ju längre man har dörrarna öppna desto svårare är de att stänga, men just vid dom tillfällena tänker man nog bara på att man kan ha den liiite bara sådär på glänt...

Trots att man en och annan gång fått erfara att det finns viss risk att det blir korsdrag, är det likadant varje gång.
Man vet om det och ibland kan det bli ett sånt jävla vinddrag att det stänger flera dörrar på en gång, kanske även dem man inte hade tänkt stänga riktigt ännu..=)

Allt handlar väl om ärlighet, ärlighet till sig själv i första hand...

Det här med ärlighet...det är har vart så mycket snack om vart ärligheten tog vägen, varför alla inte bara säger saker rätt ut som de är, sanningen är den att folk inte längre vill ha en hel och ren sanning, man tar hellre en vit fin lögn...helst serverat på silverfat...för att man själv ska må bättre...


Se det positivt!

Idag har vart en mycket bättre dag och jag blir nästan irriterad på mig själv att jag är så patetiskt grinig ibland...kanske är det för att jag nu faktiskt gör ett allvarligt försök o sluta snusa...jag lovar inte att det går men...det är ett bra försök iallafall...=)

Pratat med Ogge idag med...lite mer sansat...blev ju lite smått ställd igår när jag fick veta att jag skulle bli faster...nåt jag helst hade väntat ett par år på...min lilla lillebror är ju faktiskt LITEN själv ännu enligt mig...=)

Så har jag o hjärtat Hanna börjat smida lite planer framöver...haha...förslagen är många och det kommer vara en del späckat på schemat för jag vill ju verkligen göra allt...=)

Hmmm...så var det här med Hannas mammas råd om att man skulle se saker o ting positivt...eftersom jag i grund o botten är en ganska pessimistiskt tänkande människa, så hatar jag det uttrycket...men va fan...verkar inte som om jag har så mycket annat bättre för mig ändå sååå...=P

"Kärlek är stimulans för hjärtat under samtidig lokalbedövning av förståndet." / Sacha Guitry

Då o då är man väl tillfälligt sinnesförvirrad, men tro det eller ej...jag tror bedövningen börjar släppa på riktigt...=)

Vad var det jag sa..?

Som jag trodde...

Vad var det jag sa??!!


Ibland har man rätt när det gäller vad som är sant och inte...jag för min del älskar att ha rätt...o jag älskar att säga; "Vad var det jag sa??!!"

Man ska vara försiktig med vilka man litar på o nu har fler än jag insett det...underbart att ha rätt...=)

Fan va hände...idag blev ju en riktigt bra dag trots allt...=)



Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Det känns som att jag lever i ett förvirrat tillstånd någonstans mellan lycklig och oviss...

Jag är sjukt velig och förvirrad...jag kan inte riktigt bestämma mig om något, det som ena dagen känns bra och rätt känns nästa dag helt fel...

"Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls..."

Med den låten på hjärnan så sitter jag o bara mår ännu sämre men jag känner för att vara olycklig just nu...jag känner för att tycke synd om mig själv en stund o ha ångest o ångra de val jag gjort...

Jag står lixom vid vägskälet men har inte vilja ork eller förmåga att bestämma vilken väg jag ska ta när det gäller samtliga val man står inför...
Det är så typiskt mig!

Någon sa till mig att det inte är bra att tänka för mycket och det är just det som är mitt problem, jag tänker alltid för mycket, what if, om, ifall att och sen har jag en förmåga att aldrig släppa tankarna utan ta fram dem hela tiden...jag blir lixom aldrig av med dem...

Nu kanske det för en gångs skull är dags att verkligen gå vidare från det gamla?

Läste något jag skrivit vid den här tiden för 3 år sedan:
"Ibland passerar ögonblick man kanske inte borde missat..?"

Se och jag är fortfarande på samma ställe o stampar...

"Guess I´m still learning, learning the art of letting go..."

Så ska man bli faster med...ja vad ska man säga..?!
Klart jag är glad för din skull men samtigt så vet du att jag hade önskat dig ett bättre planerat liv...men jag hoppas ändå det går bra för er...

Jenny has now left the building...

Precis va jag behövde!!!

Fan va jag har haft kul ikväll...
det kändes som ett steg i rätt riktning...=)
Okej...ekorren kanske kom fram igen o letade upp nåt men det fick iallafall mig att må bättre om än för en stund...

Längesen jag hade så kul ute...=)

Me like it!!

Precis va jag behövde tror jag...underbart!

Mmm...

Haha...fått lite pekande fingrar i bilen hem men det var det värt när man tänker på helheten...

Puss o slem nu blir det en slirig jag som kommer vakna lite bakis imorrn..=)


Tamejfan dags!

Dagen har inte börjat så bra som den borde ha gjort...vaknade alldeles för sen och med ögon svullna så jag såg ut som ett nergråtet gammal trash...kanske är det därför jag har börjat intala mig att dagen redan är skit...fast jag vet att jag måste vända det här nu...

Som vanligt är det dags att lägga saker bakom sig, vilket jag nu verkar ha väldigt svårt med i flera bemärkelser...fan ögonen har torkat o idag är det ju som en fredag...

Vissa saker mår man bara så mycket bättre av att släppa direkt och gå vidare, men som sagt, det där med att släppa saker verkar vara min akilleshäl, det är väl ekorren i mig som gömmer undan saker, bara för att kunna ta fram det då och då, berömma eller bedöma...bara för att sedan gömma det igen...tills nästa gång...

Från och med 2010 så borde bemärkelsen Gå vidare få en helt annan innebörd för mig tror jag...och då menar jag på alla aspekter...

Nu är det tamejfan dags att gå vidare...=)

Jag borde nog fan gå ut idag iaf...jag kanske helt enkelt behöver det..?
Ge ekorren en fet fylla, så den glömmer bort vart den gömt undan allt på ett bra tag...=)


Vem lämnade vem?

Jag satt o pratade med Hanna tidigare om sångerskan Melissa Horn, hittade en underbar låt;

"Är du kvar?
 Där du var
 Jag har slutat gå förbi
 Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli

 Vem, lämnade vem?
 Vem, lämnade vem?
 Jag är inte över dig än

 Jag grät
 Och vi kysstes
 Fast jag borde ha bett dig å gå
 Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

 Det är ljust snart, jag vet
 Men än så känns det kallt
 Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals
 Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

 Vem, lämnade vem?
 Vem, lämnade vem?
 Jag är inte över dig än

 Som en bekant
 Som hängt sig kvar
 För att allting har gått bra
 Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag 
 
 Det är vår
 Och varmt
 När du har hört vad jag har sagt
 Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft 
 
 Vem, lämnade vem?
 Jag är inte över dig än…"
                                                        Melissa Horn-Vem lämnade vem

  


Tillbaka på jobbet igen...

Då sitter man på jobbet igen efter 2 veckors ledighet...

Jag har haft en underbar semester med en härlig Gällivarevistelse, en lyckad nyårsfest, en trevlig kväll med tjejerna i lördags...
Förfest hos Hanna o sedan Harrys...inte fullt lika kul ute som hos Hanna...men det tycker jag ju nästan aldrig om utgångar...lite ångest dagen efter för lite mindre planerade meddelanden, även om jag menade vad jag sa så skulle man ibland ha alkolås på mobilen...=)

               
                  
                      

Hmmm...på ett sätt vet jag att jag är mitt gamla jag igen när jag inte kan hjälpa hur jag reagerar på vissa saker...måste sluta med det nu...typiskt mig.

Till helgen är det Nybro Open och det ska bli härligt med en helg fylld av bara fotboll, då kanske jag kan tänka igenom allt jag säger och gör en extra gång...haha.

Nu är det 2010 och det är dags att ta tag i sitt liv och börja om på nytt...=)

              
2 jobbdagar kvar sen är det ledigt igen en dag o då blir det städning på schemat...


Blonda 2010

Såg ett foto på min söta kusin Maria idag och det fick mig att sakna mitt blonda jag ännu mer...
2010 blir året då jag återigen blir blond...=)

På tiden att du kommer o hälsar på snart hjärtat...saknar dig en massa...=)


Nyårsafton 2009

Då är man på plats hemma, nyårsfesten har varit och det är numera 2010!
Tycker att festen igår var ganska lyckad, inga brutna fingrar, inget förstört och jag tror att de flersta ändå hade ganska kul..?
Eller var det för att jag hade trevligt och inte märkte tecken på något annat...=)

Klänningen hann komma o den passade...tur var väl det för jag hade inte orkat med att ta till någon B-plan...=)

Jag, Emil, Jon o Dennis träffades på förmiddagen för att styra i ordning allt nere i lokalen. Dukade, fixade dekorationer och bordsplacering, så att vi bara hade det sista o fixa innan gästerna kom precis innan.
         
                     
             
             
             
            
             
                                          

Glömde som vanligt bort att ta mycket kort igår men några hann det iallafall bli...tänkte att de beskriver festen lite bättre...=)

Haha...det roliga var när jag fick panik för att min jacka var snodd...precis vid tolvslaget...men Östen var snäll o lånade ut sin så jag kunde se fyrverkerierna...o vips hittade jag min snodda jacka...på Kutta...som inte verkade bry sig om att den var alldeles för liten...=)

Kort o gott var det en bra nyårsfest...


RSS 2.0