Vilken turnering!!!

Faaaan va härligt tjejer!!!!
Vi gick...kanske ganska otippat vidare från gruppen...men fan vilken turnering vi har gjort med...helt underbart brudar...när det gällde i sista matchen o vi gick ner oss o första till ett underläge med 1-4 och kunde ta oss samman o vända till 5-4 mot Älmeboda/Linneryd (som för övrigt vann förra året) så visar vi hur mycket framåt vi har gått tjejer!!
Vilja räcker långt!!

Så nu blir det för mig till att spara vinet till nästa helg och ta en nykter kväll ute hos Jonis ikväll...men vad gör det när man får ännu fler matcher att visa att vi kan om vi vill..?
=D

Tar mitt vatten och skålar för Halloween ikväll...=)

Deja vu och Fotbollscup

Ibland kan jag känna sån där riktig deja vu på vissa ögonblick...ögonblick som kan ha hänt för flera år sen...ni vet när nån går förbi och man känner samma perfym som man gjorde vid ett visst tillfälle för massa år sen.
Blickar och ord som tar dig exakt tillbaka till för en viss tid sen, även om känslan inte är exakt samma så känns det som man för en sekund resta tillbaka i tiden...=)

Jag kan inte låta bli o le vid sådana tillfällen...var det inte ändå bättre förr..?

Haha...hur sjuka o dumma saker man ändå gjorde förr så hade vi ändå sjukt kul...=)

Idag lirar vi Fotbollscup i Emmaboda...samling snart o jag har käkat mina tabletter (usch det där lät lite knark- eller psykvarning) packat väskan och ska ladda upp med en tidig lunch alldeles strax...=)

Hur kvällen ser ut vet jag inte ännu...jag tar det som den kommer beroende på hur dagens resultat blir...på och utanför fotbollen...

Härligt...nu taggar jag som fan...=)




Fotboll, Barn och Svininfluensan

Puh...nu har jag sammanställt massa fakta till en kund och tänkte att eftersom jag var klar med rapporten men ändå hade ångan upp så kunde jag fortsätta skriva lite till.

Och för att förtydliga rubriken så det inte blir missförstånd; Nej, jag är inte med barn och jag har inte svininfluensan. =)

Torsdag redan, veckorna går fort nu...snart redan helg och innan men vet ordet av det så är vintern snön o julen här...suck...tyckte nyss det var sommar.
Det enda positiva med vintern är ju inomhussäsongen i fotboll...den har dragit igång och till helgen är det första cupen. Swedbank Damcup i Emmaboda.

Vi spelar på lördag eftermiddag så dåär det bara att ladda upp och hoppas på att många kommer o hejar...

Överallt så pratas det om det här vaccinet mot Svininfluensan, självklart är det bra att de som ligger i en riskgrupp får ta det här vaccinet, men jag vet inte om jag tycker det är sånt som helt vanliga friska ska ta.
Självklart är det bra, men tänk att man faktiskt inte testat det så länge.
Tänk om man om 10 år kommer på att man inte kan bli gravid, att ens barn får men när de växer upp eller att man får cancer av det...ja vad som helst egentligen..?

              
            (Kopierat Hanna o lagt in den här som jag tycker stämmer in på hysterin)

Förmodligen hade jag tagit vaccinet om jag hade varit i riskzonen...men aldrig annars, framför allt inte gett vaccinet till mina barn...jaja...nojjig? Kanske, vad vet jag...nu har jag ju inga barn.
Och egentligen kanske jag inte ens behövt oroa mig för blivande barn...=P
Dessutom hade jag med min vanliga upplevelse av mediciner förmodligen blivit supersjuk av skiten ett tag...

På tal om det här med barn...varför kollar folk på en som om man vore helt dum när man säger att man inte vet om man vill ha barn?
Det är inte min prio i livet, visst är dom söta ibland...en del iaf...men jag vet inte om jag vill ha några ändå.
Visst kan det vara något som man bara vips vaknar med en morgon men...haha...jag är inte den som faller för smittan där man SKA ha barn nu för att alla andra ska det.

Nåja tro nu inte att jag inte tycker om barn, det gör jag...kanske är det så att jag inte är så sugen på barn ännu för att jag inte träffar nån som jag tänka mig att stå ut med varje dag i resten av mitt liv, kanske svårt o skaffa sig barn då...=)

Nähä nu får jag ta o jobba lite igen...=)


4:an nästa år för Bodas damer!!!

Igår var det avslutningsfest med Boda...o gissa om vi hade nåt o fira...4:AN NÄSTA ÅR BRUDAR!!!
Härligt som fan...skönt o få utdelning efter en bra säsong och framför allt en bra höstsäsong.
Vi fick supergod mat o hade trevligt!

Dock förstörde min förkylning min kväll lite...fick sån problem med astman o andningen när jag kom ut på krogen, så vi åkte hem lite tidigare...det var ju nån jävel som slängde glas ner från övervåningen så jag fick skärsås i ansiktet o på handen av glassplittret som flög...Frida blev ju stämplad med, så Emme körde hem oss två invalidos och det blev en ganska tidig kväll ändå...skönt det...


Har halva dan legat o kollat på Criminal Minds o tyckt lite halvsynd om mig...=)
Måste ju säga att jag tycker Matthew Gray Gubler är så het...så långt som hans karaktär iallafall...mystisk, knepig o smart...I Like!

"Jag tycker inte man kan mäta intelligens, men jag har doktorerat 3 gånger, har ett IQ på 187, fotografiskt minne och kan läsa 20.000 ord per minut...så ja, jag är väl ett geni..."

Haha...intelligens är sexigt!

På lördag är det dags för cup och jag hoppas att förkylningen ska lägga sig nu så man kan vara i form igen.
Hmmm...många bud om kvällen nu...men jag tar det som det kommer så får vi se...=)
Jag hoppas att de eventuella planerna blir av...känner att det hade vart jättekul...=)
Hehe...nåja...mer om det visar väl sig längre fram...=)

Nu får det bli ännu några avsnitt av Criminal Minds...tror jag ska ta ett litet glas rött nu så jag är helt säker på att kunna somna...=P

Missbedömning

Igår skulle jag vara så duktig o bara ta några glas vin, som uppvärmning för fotbollsavslutningen vi har ikväll...höll mig städad hela kvällen men hade kul ändå...men fan tror du inte att man vaknar med världens förkylning i morse? Total missbedömning!
SUCK!!
Jag som verkligen har laddat för en underbar kväll med tjejerna...=)

Nåja...alkohol ska visst ta bort bakterier så jag hoppas jag piggnar till lite så jag kan se om det fungerar.

Vi var ju som sagt på det nyöppnade Chili igår o det var trevligt tycker jag...lite oväntat när man dök upp som brunett o att en del inte kände igen en...men...ska det vara förändring ska det vara!

Tog bara en bild lite snabbt för att visa min kära mamma hur det ser ut nu, eftersom jag faktiskt inte ens berättat för kära mamma att jag färgat mig...men jag antar att nu vet hon när hon läser detta..=)
 
Lite ovant...men det känns okej...fan det går ju ändå att fixa tillbaka det blonda om jag skulle märka att blondiner har avsevärt mycket roligare...=)

Nu ska jag snart träffa Emme o styra upp lite inför ikväll...en bra sak med mina "så nära systrar jag kan komma" är att de har massa fina kläder o jag tänkte rota lite i hennes garderob inför kvällen...=)

Får bli ett glas rött tidigt så jag hinner få bort så mycket av förkylningen som möjligt...=)

Har blondiner roligare?

Jaha då var det gjort...vet inte ännu om jag ska säga att jag ångrar mig eller inte...nåja...det GÅR att fixa till...inte jordens undergång...men jag hade fan behövt Jesus till att göra det där vinet ikväll...=)

Ja jag tyckte som sagt att jag behövde en förändring så jag färgade håret...jävligt ovant måste jag säga...=)
Jag passar inte i glasögon...men för en gångs skull passar mina glasögon iallafall bättre till håret...

Naturligtvis så försov jag mig idag...haha...pust suck stön...bara för att jag tänkte va duktig o somna tidigare...=)
Nåja...det känns ändå rätt underbart när chefen bara skrattar åt en...=P

Nu är det sent igen...har spelat en massa omgångar Hjärter på jobbdatorn liggandes i sängen så jag får väl ta o vika ihop den nu o se till att jag kommer upp i tid imorrn...jag lär väl vakna till av chocken att se mig i spegeln om inte annat iallafall...=P

Lite mer än en halvdag kvar på jobbet...sen är det helg...underbart!! =)

Det är den här helgen jag hoppas på att kunna dementera det där med att blondiner har roligare...=)

Vatten blir fan inte till vin...

Jaha...då var det lill-lördag...o inget rödvin har man...boxen är hos Hanna o jag får njuta med vatten o lite godis istället...nu hade man ju gärna kunnat få vara troende och haft Jesus som polare så han kunde göra vattnet till vin, för mig gick det inge vidare...=)

Idag gjorde jag något jag inte brukar göra...kollade på Vakna med The Voice i morse och Carolina Gynning var med på programmet idag...vanligtvis när jag ser henne på TVn brukar jag stänga av ljudet...brukar inte klara av att höra hennes röst...men idag var hon faktiskt ganska vettig i vissa saker hon sa...=)
Kanske var det som gjorde att hennes skrikiga röst inte var så farlig som jag trott att den skulle vara när man är nyvaken...=)

Nu har jag börjat komma in i jobbet på riktigt o jag tycker det verkar kul..=)
Skönt att ha en vardag igen...
Hanna o Caroline var o hälsade på mig idag...mkt trevligt...=)

Imorrn är det torsdag o nu börjar veckans förändringar...hehe...känner mig lite tveksam men va fan...det kan ju inte bli värre...eller?
Jag behöver en förändring...något nytt...=)

På fredag öppnar Chili igen och på lördag är det avslutning med fotbollen...=)
Ser fram emot de här 2 kommande helgerna...massa roligt denna helgen o sen ännu mer roligt med cup nästa helg...=)

Bloggandet går det fortfarande sådär med som ni ser...men jag har så mycket annat i huvudet nu...=P

Nu får det bli lite CSI innan det är dags att räkna lite får så att jag inte är lika vansinnigt trött imorn som jag var i morse...okej...jag har väl inte riiiktigt kommit in i vardagen ännu...=P



Good Enough är helt enkelt inte GOOD ENOUGH!

Nu börjar jag slarva mer o mer när det gäller bloggen igen...sorry...=)
Precis vart helg...eller ja vart o vart det är ju fortfarande söndag...=P

I fredags blev det Idol, kebab o lite Buzz hos Emil...mycket trevligt...lördagen började med en snabb tripp till Kalmar med Hanna...fortsatte med lunch och sedan världens kallaste fotbollsmatch...=)
Madesjö åkte tyvärr ut Elitfyran...=(

Somnade på Hannas soffa efter en hel del snack om allt möjligt skit och det perfekta förhållandet, som faktiskt inte finns...men vissa saker kan man ha överseende med...medan andra är totalt oacceptabla...jaja...alla ser vi ju olika på förhållanden och hur man beter sig i dem, men det gäller ju att kunna kompromissa såpass bra att båda kan överse med varandras brister...

Kvällen började som tjejkväll med tapas o Singstar...haha...mycket kul men idag är jag hes som bara den o mätt efter allt vi proppade i oss.

Jag har lärt mig vissa saker denna veckan:

- Konsten att släppa taget...("learned the art of letting go...")
- Att man måste ta trappan, tar man hissen missar man för mycket på vägen...
- Att för en del är "good enough" helt enkelt inte GOOD ENOUGH, därför är vissa singlar. =)

Vi har diskuterat det här med kräsenhet ganska mycket på senaste...jag tror att kräsenheten kanske bara är som en slags dörrvakt man har för att inte släppa in nån på livet...men jag vet inte...på vissa saker har man ju rätt att vara kräsen...=)

Jag kanske fortfarande inte vet vad jag vill...men jag vet en massa saker jag INTE vill iallafall...det måste ju vara en bra början iallafall...?

Jag vill träffa kärleken o inga mellanting!

Jag satt o pratade med Charlotte om Winnerbäck och en låt som passade våra liv så bra just nu:

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
 Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
 Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
 Det kanske var pundigt, det kanske var bra..."

Jag har absolut ingen koll på vissa delar av mitt liv...jag vet helt enkelt inte vad jag vill eller vill jag kanske för mycket...när några trådar börjar nystas upp så knyter sig andra...

Det enda jag vet är att jag har kommit till insikt när det gäller vissa saker...

Jag vill träffa kärleken o inga mellanting!

Jag måste vilja förtjäna bättre för att kunna göra det...så nu tänker jag börja om på noll...

Igår fick jag ett sms som värmde i hjärtat...ibland så kanske man kan hoppas att saker och ting bara blir försvårade när man aldrig reder ut dem från början...
Jag tror faktiskt det är så den här gången!

Men det är sånt som tiden får utvisa;
"Fool me once, shame on you,
 Fool me twice, shame on me!"

Årets sista grillning...

Idag har vi återigen haft en supertrevlig kväll hos Jonis...precis som förra helgen blev det käk o lite kortspel...vi grillade för sista gången i år o faaan va gott det var...men vi var ju som i matkoma sen allihopa...=)
men trevligt var det! Som alltid mina kära vänner!! =D

Det blev en massa snack om det här med tur i spel eller tur i kärlek...man ser ju klart vilka som har störst chans i de olika delarna...haha...jag kom mitt emellan...betyder det att det är 50-50 då...eller?? =)

Blev en relativt tidig kväll så vi kan ladda för fotbollsmatchen och lite promille imorrn...härligt, härligt!!
Tydligen ska vi spela ett shot-spel imorrn...så med andra ord kommer kvällen att börja bra sen kommer det bara gå utför...=)
Roulette med Shot...det måste väl vara det närmaste rysk roulette man kan komma..?
          
Jag o Emme ska inhandla lite på bolaget imorrn sen blir det fotollsmatch...se madesjö vinna sin andra kvalmatch för att ha chans på Elitfyran nästa år...

Imorrn ska jag bita i det sura äpplet o göra något jag saknat...haha...det lät värre än det är...
Jag ska visa min bättre sida o faktiskt göra en god gärning...för min och någon annans räkning...=)

Har ju fått jobb nu med...börjar på måndag...eller rättare sagt söndag...måste komma i fas till måndag eftersom nystarten inte blev som planerat...ingen upplärning utan pang bom på direkt...ska ta atg i en egen kund...sen när det är klart så ska jag återgå till det jag SKA göra..=)

Nu blir det sängen..ska somna till en film o vakna laddad till tusen imorrn..=)

The Art Of Letting Go...

Vissa saker sitter kvar hur mycket man än försöker lägga dem bakom sig...

http://www.youtube.com/watch?v=9Kn76fSC9jE&feature=related

"Put away the pictures.
Put away the memories.
I put over and over
Through my tears
I've held them till I'm blind
They kept my hope alive 
As if somehow that I'd keep you here
Once you believed in a love forever more?
How do you leave it in a drawer?

Now here it comes, the hardest part of all
Unchain my heart that's holding on
How do I start to live my life alone?
Guess I'm just learning,
Learning the art of letting go.

Try to say it's over
Say the word goodbye.
But each time it catches in my throat
Your still here in me
And I can't set you free
So I hold on to what I wanted most
Maybe someday we'll be friend's forever more
Wish I could open up that door

Now here it comes, the hardest part of all
Unchain my heart that's holding on
How do I start to live my life alone?
Guess I'm just learning,
Learning the art of letting go

Watching us fade
What can I do?
But try to make it through
the pain of one more day
Without you

Where do I start, to live my life alone?
I guess I'm learning, only learning,
Learning the art of letting go...."

Ibland önskar jag att jag aldrig hade lyssnat på vad andra sa...jag skulle aldrig gett mig in i det hela från första början...nu gör det bara ont att ha sådan ångest för något man inte kan göra ogjort...

Saknar...

...Men ibland är det bara att inse; "He´s Just Not That Into You"
...och sedan lära sig konsten att lägga det bakom sig...
                  

Söndagssliten!!

Jag har inte kunnat göra något vettigt alls idag...varit heeelt slut...och då lagade jag o Emil ändå mat i natt...frågan är hur dålig jag hade vart om vi inte hade gjort det. =)
Tror jag håller på att blir sjuk för av kvällen igår att döma borde jag inte vara bakis...

Igår var vi på fest hos Lina och sedan var det Black Jack på Sandra...de andra åkte dit för att bugga loss på dansgolvet så jag och Andreas hängde vid Black Jack-bordet en stund, vi som inte är så bugg-kunniga...=)
Sen träffade jag på grabbarna...så jag buggade faktiskt lite iallafall...=)

Hade en supertrevlig kväll...även om jag idag nästan tycker att det är lite Daniels fel att jag är dålig idag, jag hade ju bestämt mig för at inte dricka nån sprit alls...men efter några glas vin så är jag ju verkligen så karaktärsfull när jag fick shotten framför mig...=P

Idag har jag sovit bort en stor del av dagen, kollat massa film och tyckt synd om mig själv...jag har även sett till att Pytte tyckte synd om sin matte och har varit som ett klistermärke hela dan...=)
På tal om filmer så har jag idag suttit och funderat på mina favoritfilmer...har så svårt att komma på vad jag ska se för filmer...

Silver Fang, Kill Bill, Twilight, The Notebook, Step Up, Step Up-The streets och Hajen är ju några i min favorit lista...jag vet nu tänker ni; Hajen? Men det har ju lixom vart min favorit sen jag var liten...ok jag är lite av en Hajen-fanatiker när man kan filmerna utantill baklänges...=)
Jag är fascinerad av hajar helt enkelt...=P
                
Silver fang är nog ändå nummer 1...och ni som inte sett denna underbart härliga tecknade, blodiga film borde se den..=) Film och film...det är en Japansk serie som gjorts som 4 filmer...det vill säga från början till slut är filmen ca 8 timmar lång!
Hur eller hur det bästa som gjorts i tecknad väg...I like! =)

Det finns ju självklart massa mer underbart bra filmer men jag kommer som sagt inte på några just nu...för mitt huvud går inte på högvarv ännu idag...=)

Nu får det bli en sista film innan läggdags...imorgon när jag vaknar hoppas jag att jag varken är sliten eller sjuk...

Simply The Best!

Igår var en helt underbar kväll!!
Vi hade lagfest med Bodas damer...hur kul som helst!!
Tack spelarrådet som hade fixat med allt...det är så underbart kul att vi har så kul allihopa!!
  
                 "Youre simply the best, better than all the rest,
                  better than anyone, anyone Ive ever met!"


Det blev god mat, vin, lekar, tårta, kräftor, champagne o massa musik o tal...=)
Firade Ann-Louise som fyllde år igår...grattis igen!! =)

                       
                      
Fler bilder kommer att komma in här sen när jag får lite fler kort som några av brudarna tagit...=)
Min kamera var ju med...men slarvmajan hade haft mer nytta av den om minneskortet varit i samt att jag hade tagit med mig batterierna med...=)
Jaja...som tur är tog Sanna, Beggan o några fler kort så de kommer att finnas bilddokumentation här med...=)

Missade Idol igår...men har sett det på Tv4Play idag...det har blivit 12 klara varav en åkte ut igår, det blev Jon vilket var synd för jag tycker att han hade passat bättre i programmet än vissa andra...Övriga som är med är:
Mariette-Tjejen är sjukt bra och cool som bara den...
Erik-Underbar röst och tror han tillsammans med Mariette kommer stå i finalen.
Rabih-Ju mer jag ser honom desto mer sockersöt blir han.
Tove-Vilken cool 16-åring...hon kommer vara den som kan tävla mot Erik o Mariettes talang
Calle-Underbar röst...men han har inte så mkt show i sig...ännu...
Eddie-Cool kille...tror han kan bättre än han presterade igår...
Nicklas-Blir bättre och bättre...ser ut som en Idol-typ
Erika-Söt tjej...kanske lite för tråkig än så länge...
Reza-Bra röst, men tycker inte hon är ett Idol-ämne
Karolina-Bra röst, men oerhört tråkig!
Camilla-Utstrålningen är det inget fel på, men kan inte tjejen vara tyst NÅN gång?

Ska jag vara helt ärlig hade Jon fått bytas ut mot vem som helst av de längst ner...

Idag har Madesjös herrar spelat sin första kvalmatch så jag har suttit o hållt tummarna...matchen borde vara slut nu o jag väntar på ett resultat...ett bra resultat dessutom...=)
De mötte Växjö Norra och det lär väl ta ett tag innan resultatet kommer ut...fick ett svar på messet till Kutta...de torskade tyvärr med 4-1...trist...

Ikväll väntar det massa festligheter...frågan är bara vad man ska ta sig för...lite olika anbud nu o jag vet inte vad jag är sugen på än så länge...men dagen är ju lång...det visar sig framåt kvällen...nu tänker jag (som vanligt) bara på mat!
Ska chilla lite en stund o se vad man är i form för ikväll...=)


Inte PMS-kossa ännu...

Nu har jag tagit kväll från jobbsökandet...och har insett att jag har vart grymt duktig idag!! =)
Fan jag är helt slut i huvudet och hade det inte vart för att jag försökte sluta snusa så hade jag köpt mig en hel dosa och snusat upp under kvällen...=)
Men det går framåt iallafall...dra ner på snusande är inte det lättaste men det gååår...kanske inte perfekt ännu men snart...=)
Sen måste jag ju kunna ta en snus om det krisar, mest för mig omgivnings skull...jag vill ju inte skrämma bort folk med min PMS-kosse-attityd som jag har en tendens att få utan snus när inte allt går min väg...=)

Jag hade rätt i Idol idag igen...Erik och Rabih gick vidare...och inför imorrn säger jag nog inget mer än vilka jag hoppas på då...Camilla och Tove är bra tips...OM de gör bra ifrån sig imorrn...=)

Idag hittade jag en gammal barndomsvän på Facebook...och sedan hennes bror, som var den första killen jag pussade när jag var liten...skillnaden var att då var han liten, smal o blond och nu såg han ut som en mörkhårig bjässe som tävlade i Sveriges starkaste man...haha...så man kan utvecklas på 20 år...=)
Kul iallafall...=)

Nu får jag nog ta och ägna tiden innan läggdags åt mitt klistermärke...=)

RSS 2.0