Gammal, tjock och otränad...

Jaha, då har man återigen fallit in i sitt gamla vanliga sega uppdaterande...men jag har som vart ganska upptagen på sistone...=)

Förra helgen var det kalas, fylla 29 är väl inget o fira men det är härligt med en massa nära o kära som kommer på besök iallafall...=)

Fick en massa fina grejer och många trevliga besök...tack alla underbara!!!

Jag o Peter var även barnvakt åt min kusin Jossan, så vi spelade lite
Wii (som jag fick av älsklingen) på kvällen...gaaaahhh vilken träningsvärk dan efter...=)
Jag har insett att jag är för jäkla otränad helt enkelt...inte konsting jag blir tjockare o tjockare för varje dag... ;)

Det blir lite bilduppdatering eftersom jag som vanligt har lite brist på roliga saker att skriva...


Jag & min söta mormor....


Vår lilla goding Milo...


Nyaste tilskottet i familjen, Malte med sin söta mamma...

 
Jossan ville ju naturligtvis också hålla Malte...

Nu laddar jag för fullt inför vår resa till Kreta som går om 3 veckor...underbart härligt!!
Synd bara att man fått köpa en ny sommar garderob, min gamla som är i storlek XS & 32/34 är det ju inte ens läge att försöka sig på att prova...då får väl Peter klippa ur mig ur dem sen...=)

Så här kommer ju anledningen på bildbevis:

 
Vecka 23, mer än halvvägs o räknar ner som bara den...

Tack alla för all uppvaktning och besök, ni gjorde min dag till helt underbar!!
Extra tack till mamma som hjälpte till med mat & tårtor, du är guld värd!
Och så naturligtvis tack till min älskade Peter för att han finns där för mig varje dag även när mina humörsvängningar är som en bergochdal-bana.


Dagarna går fortare mot augusti nu...

Åh igår så var vi o kollade på Sara & Henkas andra lilla underverk, så söööt...klart man bara blir ännu mer sugen nu...bebisar är så mjuka o varma...=)

                 
                                                   Söta lillebror Ölvebo

Milo var så himla söt "Det är MIN lillebror" & "Man måste klappa försiktigt" var några av de stolta storebrorskommentarerna som kom ur gullungens mun.
=)
Han är för söt...och dessutom väluppfostrad som han är så ville han bjuda oss på festis när vi var på besök, sötnos!

Mitt söta Hjärta här hemma har jobbat natt och har nu somnat i soffan...=)
Han får nog sova kvar där stackaren...

Jag ska ändå snart gå upp till morbror o lösa Melodikrysset, det är som mitt varannan lördags-nöje, tävla mot morbror i Melodikrysset...=P
Haha.

En vecka kvar till födelsedagen, jag undrar vad jag ska bjuda på som kalasmat...tänkte smörgåstårta först men sen nu har jag börjat bli lite mer inne på pajer, med sallad o dressing nu.
Tänkte att jag kanske kunde flirta in mig hos mamma så att hon kan komma in på fredag o hjälpa mig med pajerna...=P

Så mamma läser du detta; kanske du vill komma in på fredag och vara lite social med din kära dotter på fredag, kanske kolla lite Så ska det låta...o vad sägs om att laga lite pajer o lösa Melodikrysset på lördagsförmiddagen..?
=D

Nähä nu får det bli lite Vampire Diaries som jag tydligen inte hann med igår som gräsänka, för jag somnade ju innan klockan var 10...vilket för en gångs skull var välbehövligt o kors i taket så fick jag sova för junior...han/hon höll sig lugn...=)

Grattis Milo till lillebrorsan!!

Jag är efter 3 natten med full cirkus heeelt färdig...antingen gillar han/hon att jag äter clementiner och bara är pappas bebis, med hans dygnsrytm...eller så vill den helt enkelt att jag ska sluta med den enda lasten jag har nuförtiden... 

Nu ska jag dock vara ledig några dagar o vila upp mig o förhoppningsvis kan vi få samma dygnsrytm jag o junior...=)

Vi firar in helgen med att få ett nytillskott i familjen, Sara & Henka har fått en till pojke och jag kan gissa att Milo är en stolt storebror...=)
Grattis till sötnos nummer 2!!!

                
                                                       Söta storebror Milo

Nu börjar jag se fram emot vår resa, komma iväg lite o förhoppningsvis få lite färg...hade önskat nu att det blev maj lite fortare...

Nu ska jag ta mig ur täcket jag varit invirat i ett par timmar o ta mig upp till morbror Ante & Harriet för lite kaffe...älsklingen ska ju sova några timmar till innan jag behöver väcka nattarbetaren.


Bitter eller bara realist?

Idag är jag nästan lite lycklig, att man närmar sig 29 med bara nån vecka kvar men fortfarande tydligen ser ut som under 18, ja jag fick visa leg idag när jag köpte snus åt Peter...haha...bara o tacka o ta emot...att jag hade stor mage var tydligen inte legitimation nog.
Men jag klagar inte...jag ser hellre ut som under 18, än lastgammal o tjock...

Igår hade jag Gräsänka-kväll, ja det vill säga jag hade TVn, soffan o kontrollen heeelt för mig själv, vilket var underbart men idag får jag ju igen det, då jag lovat Hjärtat att han ska få se sin älskade hockey idag o jag ska snällt sitta med o titta...=)
Det är kanske ingen jätteuppoffring från min sida...förutom att man då o då måste se det vansinnigt töntiga idioten som står mellan båsen o ska intervjua spelarna o ledarna.
Åh han är ju värre än värsta hockyhoran...eller ja vad vore mer lämpligt än att kalla honom hockeyhora...vilket stolpskott!

            

Nåja slut på bitterheten...jag är oftast aldrig bitter, jag är bara en ärlig realist...=P
(Peter tycker dock att jag lägger ofantligt mycket energi på att störa mig på folk i TVrutan, men vad ska man göra när det finns fler idioter o stolpskott än normala linslusar nuförtiden...?) =P

Nu har man gått in i vecka 21 och är äntligen mer än halvvägs, har dock inte hänt så mycket skillnad vecka 19 o 20 så jag sätter (återigen på begäran) in en bild på magen.

            

Idag har jag äntligen köpt min scrapbook, så nu sätter projektet med bebisboken igång, ska genast börja sålla ut kort jag ska framkalla så jag har lite tidsfördriv framöver...=)

Det är vår...på riktigt!!

Då har den här helgen gått...söndagen idag har varit heeelt underbar bara...började dagen med att ligga o sola i balkongöppningen, härliga vår!!
Sen blev det lite kaffe o grillning för mig o hjärtat, ute vid stenbron med morbror, moster o deras ingifta...=)

           

Jag bara älskar våren...=D

Imorrn är det halvvägs o jag har insett att det är ingen lugn krabat i magen...den lever om som tusan.
Gissar att det blir värre o värre ju längre det går, men så länge den verkar må bra är det bara underbart att det känns som om man har ett par flygplan i magen...=)

Jag tänker mycket nuförtiden på vad jag har och vad jag saknar...det är inte så mycket jag känner att jag saknar dessa dagar, men idag när det var sånt kalasväder kände jag ett enormt sug att åka o kolla på fotboll, en av mina favvosysslor ju; att i solglajjingarna sitta o se när grabbarna lirar...=)
(Nu ÄR det ju så att herrfotboll är roligare att se på överlag)

Sen saknar jag naturligtvis ett par av mina närmaste...men det gör det bara ännu mer roligt när vi väl ses...o jag hoppas verkligen att jag ska hinna med alla i sommar...så håll tummarna för att graviditeten blir ett underbart tillstånd de sista 2 månaderna...=)

Annars känns det som att jag är världens lyckligast lottade just nu, jag har en bra karl, en underbar familj och ett liv som är otroligt njutbart just nu, inga plågor värre än vanligt...Kalas!!!!

Du är världens finaste älskling...

            

RSS 2.0