Mina trötta älsklingar...

Ringde o väckte en morgontrött Peter i morse, eller ja närmare lunch...haha...så söt...tror han kommer trivas ihop med den andra killen i mitt liv iallafall...=)

               
Ska bli intressant o se hur länge han har tålamodet med mitt morgonpigga jag sen...=)
Men det går väl jämt ut med att han fått mig att lova att följa med o spela minigolf...=P

Åh...kunde inte Sverige ha vart ett lite mindre land...eller åtminstånde inte så avlångt?

Men det är väl ingen idé o önska sig...det kommer säkert slå in lika bra som när man önskade sig en storebror (eller åtminstånde en tvillingbror) som liten...fick aldrig nån...=P
Det tycker jag är konstigt...

På fredag är det grillfest hos Jonis och jag hade önskat att jag kunnat ta med mig hjärtat men han får hänga med en annan gång...=)
Ledig dag på fredag med...skönt, det kan jag behöva om jag ska lyckas hålla mig vaken efter tolvslaget...så trött nuförtiden ju...

Det är väl så att man blir som man umgås...=P


Bodabruk GoIF - Madesjö IF

Premiär, fina mål, soloprestationer och lite osportslighet...

Då har Bodabruk haft premiär mot Madesjö, i Div. 5 Emmaboda, där B-laget inte ville vara sämre än A-laget och tog även de 3 poäng.
Min rygg skulle dock behöva bytas ut! Har nån tips om reservdelar mottages de gärna...=P

Tycker vi började ganska bra och tänker man på att många inte tränat nu tillsammans på länge såg det riktigt bra ut i början.
1-0 kom efter ett snyggt inlägg av Frida Bjuringer, som Anki snyggt nickade in...=)

Madesjö reducerade till 1-1 genom ännu ett snyggt inlägg och bra nick.
Madesjö tog även ledningen med 1-2, på en straff...svårt att säga om det var det från kanten men jag tycker inte att det var tveksamt heller.

Men den bjuder vi på eftersom vi gjorde både 2-2 och 3-2 efter det sen...båda genom Anna Sjöblom.=)
Sista på straff o jag ska vara ärlig o säga att jag inte kollade på straffen, jag var lite rädd att hon skulle vara FÖR taggad där...=)
Men inte, 3-2 och 3 poäng i premiären var ett faktum!

Dagens höjdpunkt kan ha varit Toves soloprestation, där hon som mittback snurrade bort bode småtjejernas mittfält och backar för att sedan gå på avslut.
Hon visade att gammal är äldst och var verkligen värd ett mål, men det får komma nästa gång. =)

Tycker att många gjorde bra prestationer, målen av Anna & Anki var fina, Toves soloprestation, Bjuringers kondis är imponerande för att ha vart borta ett tag...men jag skulle nog ge ett extra plus till Lina & Emme för deras första halvlek där de stod ut extra.

Madesjö har sin bästa spelare i Michaela Sandberg tycker jag, men även den mörka lilla tjejen(Med risk för att ha fel så tror jag hon kan heta Shaida) på topp har bra bollkontroll och snabbhet.

När det gäller saker som är lite tråkiga, kan jag inte svara för kommentarer på planen, för sånt hör jag inte under spelets gång, men däremot är det pinsamt att höra vissa saker från motståndarlagets bänk när en spelare skadar sig.
Där skämdes jag en stund för min moderförening!
Jag har varit tränare i några lag och skulle inte acceptera sån osportslighet, nu ska jag inte säga att jag vet att ledarna hörde det men ändå...

Jag ska inte säga att vi är guds bästa lag, framförallt inte att jag är guds bästa barn, jag tycker det hör till att man kan bli irriterad på planen, det visar bara att man är taggad.
Men när nån skadar sig och man inte vet hur allvarligt det är, då håller man tyst och uppträder sportsligt!! (Det gäller även vårt lag om det skulle förekomma!)

När det gäller in egen insats så har jag inget att säga, kändes inte som man var med så mycket i matchen, naturligtvis är det lite frustrerande att inte vara hel, men det kan jag inte ens skylla på idag.
Det var varken en bra eller dålig dag för mig idag...jag var rätt osynlig faktiskt!

Nu ska jag lägga mig o vila upp min katastrof-rygg, så jag kan jobba imorgon...=)

Bra jobbat tjejer!!!

En vanlig helg i April...

Det har varit en innehållsrik helg men tröttheten har haft en ganska stor del av helgen...haha...jag har vart heeelt slut...=)
Från lördag kväll och till måndag morgon är det helt otroligt att man kan sova så mkt.
Men idag är jag iallafall pigg! =D

Helgen har innehållt det mesta; fotboll, fest, god mat, o massa annat..

Började lördagen med att ta en avfärgning på håret
(Ja jag kollade på massa kort o insåg att jag saknade mitt blonda jag).
Sen var det fotbollspremiär för laget...Boda slog de tippade serieledarna Färjestaden med 2-1...underbart tjejer!

Sen var det lite käk o rödvin för att dra vidare på fest sen...men jag måste säga att jag inte vet vad som har hänt med mig men vin gör mig sömnig nuförtiden och min ork tar slut innan 12 varje kväll.
Är det åldern?

Peter gör sitt bästa med att hitta ett kap till Emme, haha...dock tror jag att jag o Peter tyckte planen var roligare än vad Emme i själva verket tyckte...haha...det får bli mer sprit och övertalning nästa gång...=P

Själv längtar jag mest till att få träffa Darlingen...så länge jag vet att jag ska åka dit, kan jag gott vara tråkig helgerna innan dess...=)

Idag är det bara till att hålla tummarna för att min rygg håller såpass att jag kan lira B-lagspremiären mot Madesjö...annars blir jag sjukt less, jag har verkligen sett fram emot att kunna vara med nu!
Men såklart finns det annat i livet än fotboll och om det ska vara så att man har dö-ont av att gå i trappor och sitta, då är det inte värt det roliga.
Men nu håller vi tummarna för att det går iallafall...=D
Laddad till tusen!!!

Det är så härligt att vara kär, det gör mina dagar ljusare...=D


En härlig kväll trots Bitterheten!

Då har den där dagen 2010 varit, man har blivit ett år äldre, men som vanligt tycker jag inte att det är just åldern som är värsta ångesten med den dagen.
Jag har egentligen aldrig gillat den 23 april, jag vet inte, men jag gillar inte den dagen.

Igår bestämde jag mig för att inte vara negativ, jag skrev inte ens...som vanligt...för jag vet att det alltid är något som gör mig bitter på denna dag, så även igår...jag kan inte sätta fingret på vad det är med den dagen varje år men så är det varje gång.
Förlåt till de som fick ta del av den sidan...

Tack för alla gratulationer!

Och STORT Tack till EMME & LISA, som ändå vände min dag och gjorde det till en bra kväll...ni är bäst tjejer...=D
Man blev kidnappad till middag & bowling...=)
Allt som egentligen saknades var den jag helst av allt hade velat fira dagen med...men jag fick fira lite över telefon...saknar som bara den!

Idag ska jag allt glömma av allt det bittra om det går och sen smaka en av mina presenter ikväll.
"Med ett glas vin så går det över, några glas till det är allt jag behöver..."

Idag har vi seriepremiär...jag funderar ännu på om jag ska titta eller inte. Det är ju trots allt seriepremiär för oss!
Jag vill verkligen heja fram tjejerna i seriepremiären, men idag känner jag egentligen mest för att ligga i soffan o gnälla...

Nä men va faaan nu får jag ge mig!
Nu är det fan dags att rycka upp sig...

Jag funderar på om jag ska unna mig den där presenten jag tänkte ge mig själv...vill inget hellre. =)

Det skulle vända den traditionella negativa perioden som brukar vara den här tiden.
Ja kollar man tillbaka så har jag alltid en lite mer negativ period varje år under april-maj.

Ingen får mig att må så bra som du och inget skulle vara bättre än att träffa dig nu.
Jag är så glad att jag träffade dig Darling...=D

Imorgon blir det bara lugnt...får ladda lite och se om man kan vara med o spela på måndag...ryggen och höften känns inget vidare och bowlingen satte sina spår genom att det blev lite värre, men det var det o andra sidan värt.
Att det inte går att byta ut de trasiga reservdelarna gör att jag börjar tappa suget lite igen...min kropp verkar trots allt inte vilja hålla, ont överallt och det är sjukt frustrerande.

Nåja en sista chans kanske man får ge det innan man lägger skorna på hyllan för gott. =)

Vem vet vad lite vin kan göra ;)

"Med ett glas vin så går det över
 Några glas till det e allt jag behöver
 Vin i skymningen fram till sommaren, så blir jag hel igen..."

                
                                      Mina fina presenter...=)

Ser framåt i Fotbollstider! =D

Torsdag och snart helg igen...härligt...med lite firande och seriepremiär bland annat på schemat. =)

Igår var det hockey igen och precis som jag förutspått...Djurgården vann...men hallå skräll...börjar det kännas som vanligt...att allt är uppgjort för att de ska tjäna så mkt pengar som möjligt? Ja!
Ja jag säger inte att det ÄR så...men visst fan känns det skumt att det alltid går till sista matchen nästan...tänk vilka pengar det blir på varje match med antal åskådare, både där och hemma i TV-soffan...o visst fan är det lustigt att det gärna går till en 4:e period...? Vilka pengar de drar in på den extra pausen och de extraminuterna på TV...=)

Haha...jag kanske låter bitter...men jag gillar hockey, men jag tycker att i april ska väl hockeyn vara färdigspelad...även om det kom snö häromdan så är det faktiskt VÅR, hockeyn kan väl hålla sig till vintern?
Ishockey-VM...i MAJ? Hallå..?!! Ja jag vet...jag säger likadant varje gång...nåja...ala har vi våra åsikter..

Nu är det ju fotbollstider! =)
Seriepremiär mot Färjestadens GoIF på lördag, 15.00 är det avspark!
                 
Idag ska Hanna komma hem till Sverige igen, om nu flygen går som de ska...lotteri med flygresor nu dessa dagar ju...=)

                
Imorgon är det 23 april igen...det jag helst av allt önskar mig den fredagskvällen är Darlingen i ett paket och mys hela kvällen...det hade vart en bra uppladdning inför seriepremiären...=D
Det hade vart underbart...saknar honom sjukt mycket...så mycket att jag t o m vid ett svagt tillfälle lovat honom o lira minigolf.
Haha...jag vet inte vad jag tänkte med! Mitt humör, dåliga tålamod och något man kan använda som vapen verkar inte så smart...
Nu tror jag ju dock att Peter endast vill lira minigolf för att han VILL se mig irriterad...haha...söt, du vet inte vad du ger dig in på...

Men du är speciell...jag spelar inte minigolf...och framför allt inte med folk jag inte vill visa dåliga sidor för...haha...men för din skull...självklart!

                
                               Åååhhh...ser framåt, planerar o längtar...

Vilken underbar dag det blev idag!


I Can Wait Forever

När man kom ut idag var det bara blött på marken...det var bara tak och gräsmattor som visade tecken på att det snöat under natten...usch...det är nästan deprimerande...

Hade det inte varit för det underbara mailet jag hade i mailboxen i morse hade det varit lite mer deprimerande men en textrad från Simple Plan-I Can Wait Forever, gjorde att det blev en underbar dag oavsett väder...=)

http://www.youtube.com/watch?v=5UOwnq6rWrw

"Another day without you with me
 Is like a blade that cuts right through me
 But I can wait
 I can wait forever
 When you call my heart stops beating
 When you're gone it wont stop bleeding
 But I can wait
 I can wait forever..."

Du är underbar du! =)

Ryggen värker, men det är enda sviten (peppar,peppar igen) jag lider av efter helgens match och gårdagens träning...reservdelar sökes, både nuvarande slitna och till kommande haveri...=)

Vi pratade på jobbet igår om sommarens semester, vi ska styra upp den inom kort...ser ut att bli en bra semester...blir förstås en tripp upp till Gällivare för att träffa Mamsen, Peter, släkten och vännerna...hoppas att jag iallafall ska kunna vara uppe 2-3 veckor så jag hinner med alla lite mer...

Jag har haft lite dåligt samvete för dem jag inte hunnit med under jul och bröllopshelgen.
Mamma & Peter kommer ju iofs prioriteras, hoppas ju på att mamma skulle kunna komma ner nu snart med, men allt beror ju på hennes hälsa och hur flygsituationen ser ut.

         

Känner ändå att det kommer bli en underbar sommar...=D

Hallå...seriöst, SNÖ NU??!!!

Men ÅÅÅHHHH...satt precis o berättade för Peter att nån hade sagt att det skulle snöa och garvade bort det...vad får man se om inte snö när man kollar ut??!!
Va faaan bor vi i för land...det är ju april...här nere ska det INTE snöa samma vecka som seriepremiären!

Jag drog ner persiennerna och intalade mig själv att det bara regnade...för det blir ju ändå inget annat än blött på marken just nu...så länge det inte stannar kvar eller blir kallare kan vädret få vara hur det vill nu när jag sitter inne.

Träning idag igen...kondisen börjar sakta komma tillbaka...snart är man ju på 50 % iallafall igen...haha.
Men den där jävla ryggen vill jag byta ut...tror ni man kan köpa reservdelar på blocket eller tradera..?
Benet känns (peppar,peppar) ganska bra ändå...håller tummarna för att det håller.
Premiär i helgen, nu måste allt hålla o de krämpor man har gå över...om kondisen kunde komma tillbaka från sin semester vore jag rätt glad med...=)

Fick precis en inbjudan till Valborgsfirande av Jonis...=D
Årliga grillningen på G...trevligt,trevligt!!

Hade önskat man hade kunnat få besök, så jag hade kunnat få ta med Peter på Valborgsfirande utan snö...haha...nu är jag kanske lite väl kaxig med tanke på att det snöar ute just nu...=P

Nu ska jag slänga mig i soffan o kolla Top Chef o sen peppa upp Darlingen under hans diskning...=)

Vart fan är dagens uppfostran?

När man kollar på Facebook så börjar man ju undra va fan vissa föräldrar tänker med...man ser bilder på 15 åringar som har piercingar i hela ansiktet och sminkade till tusen som skriver att det knullas hit o dit o mobbar andra på nätet...nu är ju inte jag någon mamma iallafall ännu...men min dotter...eller ja son...hade fan inte fått gå utanför dörren om de sett ut så...än mindre betett sig på det sättet!

Vart fan är dagens uppfostran?

Jag hade skämts ögonen ur mig...tjejer som är i tidiga tonåren som ser ut som horor...jämfört med dem så ser ju Julia Roberts i Pretty Woman nästan normal ut...
Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta åt spektaklet!

Nä, när jag får barn (OM jag får det...=P) då ska de se ut som små änglar o bete sig som sådana, tills de flyttar ut...haha...nä men skämt o sido...nån jävla koll borde väl föräldrar ha på sina barn?
Det är ju inte konstigt att Sverige går utför...haha.

Tycker man borde ha vett nog att inte låta barnen se ut hur som helst, bete sig hur som helst...man kanske borde kolla in vad ens barn gör på nätet egentligen...

Nu har ju inte jag några barn o det dröjer ju som sagt några år innan jag har barn som skulle kunna bete sig så men jag kan ju säga att det skulle förmodligen bli första o sista gången om jag fick veta det!
(Ta det inte fel nu, jag menar inte barn-aga, man kan uppfostra barn bra genom att vara hård på andra sätt...man får ju helt enkelt ha nån jävla stake o pondus som förälder!)

Det blev inte så mkt sömn i natt...men jag har inte hunnit bli trött ännu...men lär somna gott ikväll iallafall...känns som om det blir en tidigare kväll ikväll...=)
Men jag klagar inte, även om telefonsamtalen drar ut på tiden mer än man planerat, så är de kvällens höjdpunkt...=)
Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort...o att man har nåt att säga fast vi ändå pratar varje dag...

Dagarna är underbara nuförtiden!!! =)


Saknat släktdrag...

Idag har man ju ont i ryggen o träningsvärk som heter duga...men inte i benen nä...nacken...hur fan kan det vara möjligt? Kanske sov konstigt...vad vet jag...=)

Solen skiner o man känner verkligen att våren är här...men just nu gör jag inte nåt annat än längtar till snön...jag måste ha blivit sjuk...haha...

Det är faktiskt orättvist...satt o kollade på Facebook på mina två kusiners sidor...2 av mina kusiner som har talang för det där med att teckna; Maria o Stefan...jag vill med ha den talangen...varför får bara vissa i släkten den...?

                                   
                      En av Marias teckningar          En av Stefans

Stefan har ju även en tatueringsstudio i Malmberget som man kan se fler konstverk:
www.konstkarma.se 

Mer av Maria kan man se på hennes blogg:
http://marianordvall.blogg.se

Jag har ju sagt att jag med mina tatueringar skulle vara färdig nu...men jag vet inte...har ju en tatuering till jag skulle vilja göra, men funderar på att bara in den i den jag har på benet.
En påminnelse om morfar...

Här är ju de tatueringar jag redan har:

        

Nu blir det till att käka glass i sängen, glo TV o vänta på kvällens rutinsamtal...=P
Mmm...Me like! =)


Matchpremiär i lyckliga tider...

Då har det vart premiärspel för mig...1-1 mot Madesjö o jag kan väl tycka att vi borde vunnit matchen...men jag kan inte säga så mkt eftersom det var första matchen jag vart med...vet inte hur det sett ut innan men jag tyckte vi hade spelet ganska mycket och jag tycker faktiskt vi är bättre på det nu än förra året.

Min egen insats hade väl 2 sidor, kul att va igång igen...som vanligt kunde jag vart bättre enligt mig själv...men jag får väl vara nöjd med att jag inte var sämre som också hade vart ett alternativ.
Orken är ju inte densamma som förr...det kan jag inte argumentera emot...men den lär väl förhoppningsvis bli bättre...=)
Jag vet att jag har så höga krav på mig själv och att jag blir lite bitter när jag inte orkar lika mycket som jag själv vill...men det är bra att börja med en hyfsad match för då kan man ju iallafall överträffa sig själv i seriematcherna sen...=)

Anso gjorde för övrigt vårt mål och gjorde en jättebra match idag...bästa spelarna i laget är svårt o säga idag...tycker många hade stunder idag där de var jättebra och andra där de varit bättre...så var laget överlag...så man kan väl säga att hela laget gjorde stundtals en bra match stundtals en sämre...synd att inte alla kan vara sitt bästa just samtidigt..men kanske också bra att alla inte tappar samtidigt heller.
Sammanfattningsvis bra, men vi kommer vara bättre framöver...=)

Läs mer på http://www.bodabruk.se

Jag har hela dan idag reflekterat över den senaste tiden och vet själv att det är ganska skruvat att jag känner såhär efter så kort tid...men det är bara så det är!
Kan inte förklara det och kan inte begära att någon annan heller ska förstå...det räcker egentligen med att en annan gör det iofs...=)
Och det hoppas jag han gör...

Han gör min dag...varje dag...han får mig att må bättre än jag gjort på länge...kanske någonsin!
Han är precis det mitt liv saknat, fast jag inte insett det förrän nu.
Det här är bland det bästa som hänt mig...=)

Du får mig att känna som att jag är världens lyckligaste Darling!! =D



Dags för premiärmatch 2010!

Vaknade återigen gott efter en god natts sömn...det är din förtjänst som alltid vännen! ;)
Pluspoäng på musiken, det måste jag bara säga...=)

Idag är det dags för match mot Madesjö och jag är taggad som bara den...hoppas bara kondisen ska vara lika med på noterna!! =D
Tyckte för en stund sen att jag även kunde skymta solen...som jag har beställt för att slippa frysa så mkt...=)

Nu ska jag strax skrälla till med frukost för en gångs skull...havregrynsgröt för att vara exakt...=)
Shit va seriöst! Ibland förvånar jag mig själv...=)

Igår, inatt och idag, och iochförsig alla andra dar, önskar jag att inte Sverige var så avlångt...

Nu blir det uppladdning inför matchen och upp-peppning till kondisen!!! =)
Finns inget annat än vinst...

2 glas vin är perfekt!

Ännu en lördagskväll har svept förbi...tiden går fort nuförtiden...även om det känns som att det går för sakta ändå...=)

Den här lördagen har det vart full rulle hela dan...först blev det middag o fotboll med Emsing...återigen förfrös jag fingrarna...fattar inte vad det är med Madesjös herrlag...så fort de ska spela blir det skitkallt...trots att det vart fint väder hela veckan innan...suck...inte var det nåt värmande spel heller tyvärr...
5-0 i baken är väl inget nåt lag vill ha i premiären...

Nåja...sen var det bara till att åka hem...skålla sig varm i duschen för att bege sig vidare till Älgen o Janet där man fick leka lite med Hugo igen...söt som socker...
Mycket trevlig kväll, grillning o massa småprat hela kvällen...jag orkade ändå hålla igång längre än jag hade trott från början. =)

Ola o Emelie hade med sig sina lilla Chiuaua-valp som var helt underbart söt...o jag inser att min "lilla" Pytte är allt annat än liten iallafall...=)

Nu är man hemma och ska som vanligt trist nog lägga sig i sin tomma säng igen...saknaden är lika stor som vanligt och nu får jag allt göra nåt åt det här...får planera in en tripp till myset igen...=)

2 glas vin och jag känner att humöret är bättre än nånsin...2 glas vin är perfekt...=)

Imorrn är det dags för första matchen 2010 och jag är sjukt laddad...hoppas att man inte ska avlida av bara uppvärmningen...=)

Skållhet dusch igen o sen se om man är vaken då godingen ringer efter sin krogkväll...annars får jag nöja mig med att bara dejta John Blund om en liten stund...ett glas rött sätter sina spår...tänkte att man skulle jämna ut det med ett glas vitt...men så verkar det inte vara för er som undrar...efter det röda glaset ska det vita endast vara vatten...=)

Herregud...jag verkar inte tåla alkohol längre...=P

Trevlig är det nya tråkiga!

Tidig fredagskväll...igen...=) Men trevligt värre har det varit...=D

Vart o käkat Tacos hos familjen Johansson Sandell ikväll o kollat på Så ska det låta som vanligt...Norge mot Sverige...o Svenskarna Robert Gustavsson & Shirley Clamp fick känna sig besegrade av norskarna, där t ex Alexander Rybak var med.
Emme har nu hittat drömkarln...och gillar hela paketet med Rybak...haha...=)

När Peter Settman skrattar o man inte råkar titta på skärmen tror man för en stund att någon bytt kanal och man halkar in i Sjumilaskogen...han låter som ADHD-tigern i Nalle Puh.

            

Roligaste kommentaren idag:
Shirley: -Men det var faktiskt JAG som skrek...sen kanske han iochförsig fick göra jobbet!
Peter: - Är det så ni gör på fritiden med? (Han gör jobbet o hon skriker för er som inte tolkar allt som mig o Emme)

Emme o jag lekte lite spåtanter...vilket inte går så bra när man börjar om så fort man inte får de svar man vill ha...haha...=)
Men Emmes drömkarl är ju tydligen en rödhårig dvärg...haha...mycket kul iallafall...=P

         

Emme o jag kom på kommentaren som vi tappade bort en gång för länge sen på fyllan: Trevlig är det nya tråkiga!

Nu vet jag hur rätt vi hade då...sammanfattar man nån med trevlig så betyder det tråkig...det är dem man aldrig faller för.
Nu har jag ju fallit rejält vilket de flesta redan fattat...denna människa är allt annt än tråkigt...han ger mig ett leende på läpparna varje dag och är underbar på fler sätt än jag har ord och tid och skriva.
Han har helt enkelt DET DÄR...det jag letat efter, men aldrig hittat.
Han är killen som drog undan mattan under fötterna på mig, innan vi hann komma till varmrätten som bordspartners...=)

Saknar, längtar och ser fram emot...


My aim is you...

Ända sen bilresan hem från Sara o Henkas bröllop, när Henka spelade originalversionen på deras låt "You make my world go round" har jag älskat Nikola Sarcevics röst, den låten är underbar...men han har gjort en supermysig låt till:

http://www.youtube.com/watch?v=7L27TWMmaKE&feature=related

"I could be sick, poor, old, or blind
 Don't care as long i have you around
 No my condition doesn't count
 As long as i'm with you
 
 And true love is hard to find
 At least the one of your kind
 And to have that love
 There's nothing i would not do

 Cuz all i want is to be with you
 It's all i want
 It doesn't really matter what we do
 Cuz all i want is to be with you..."

Tillvaron är på topp!


Fredag igen och tillvaron är på topp...fint väder, kort dag på jobbet...fjärilar i magen...o faktiskt..igång med fotbollen igen...första matchen i helgen...jag är så glad att jag har fått suget tillbaka...känns så kul...=D
Ska bli kul att debutera 2010 mot gamla moderföreningen och se till att förra årets plattmatcher mot dem bara var en tillfällighet! Laddad till tusen!

Dagen skulle vara fulländad om jag nu bara kunde vinna på Lotto så jag kunde få åka på min kära hajsafari i Sydafrika...=)
Peter har ju lovat o hänga med...eller vänta här nu...det kanske är jag som har bestämt det...men han har iallafall inte protesterat så mkt...=P
Blir jag rik tar vi en sväng till hans drömresmål Australien när vi ändå är iväg...haha...

Haha...ja men ska ju inte sluta drömma...dock tror jag vinsten uteblir om man nu inte ens köper den där lotten...kanske är en ände jag måste börja i..? =P

Jag mår otroligt bra nuförtiden...det mestar börjar rulla på som det ska...främst har jag träffat en människa som får mig oerhört glad jämt, vilket humör jag än var på innan...det bara känns sjukt rätt...vilket jag veeet låter konstigt...med tanke på hur jag sett på kärleken innan så är det ännu mer skruvat. =)
Pratade precis med Hanna (som förövrigt äääntligen kommer hem snart) som än en gång påpekade mina ord om den äkta eviga kärleken...haha...jaja gumman...njut av det där "Vad var det jag sa?" nu då...jag bjuder på den!
Jag hade fel och jag erkänner det!

Det kändes bara helt enkelt rätt...redan från början...=)

 


I Pigghetens tecken...

Alltså i morse vet jag inte vad det har vart med mig...när jag kommer till jobbet, har satt igång datorn, gjort kaffe, tänt överallt och kommit in på mail o annat brukar jag ta mitt kaffe ungefär halv 9...det tar ju som ändå ett tag för kaffet o bli klart...i morse när jag var klar med allt det, hade tillochmed hunnit skriva grattis till några vänner på Facebook och hade mitt kaffe i handen var klockan fem över 8!!
Hur dags var jag här i morse?
Har fan ingen aning...

Det är ungefär som när man kör en sträcka så ofta varje dag eller går en viss sträcka o man till slut inte minns nåt av vägen utan bara kommer fram...precis som det går av sig självt?
Så kändes det i morse...

Somnade ganska sent igår o nån måtta på piggheten på morgonen får det väl vara...är det möjligt att vakna och vara FÖR pigg trots att man bara sovit 5 timmar...?

Telefonsamtal till sent...när man la på igår och insåg att man hade pratat i 2 timmar och 42 minuter, fast det känts som en halvtimme-timme är det lite läskigt...=)
Men det känns ändå ganksa härligt...precis som det mesta nuförtiden...haha...det är nästan så jag börjar bli rädd för mig själv...=P

Tror 2010 blir ett riktigt bra år...=)


Ingen som du...

Solen skiner, bra dag på jobbet, fjärilar i magen o färdiglagad mat när man kommer hem...nu fick jag ju dock det som att låta att nån lagade maten åt mig men jag har faktiskt gjort den själv igår...men skönt o bara kunna sätta sig framför TVn o svulla när man kommer hem...=)

Saknar hjärtat...men den som väntar på nåt gott...
Äh faaan jag börjar bli less på den där repliken...alla som känner mig vet hur tålmodig jag är...det där med att vänta är ju inte min grej o nu kliar det i hela kroppen av längtan...=)



 


Snusmumriken har en deadline!

Idag har vart en konstig dag på jobbet...ibland blir det inte som man tänkt sig men det slutar ofta bra om man bara löser det så gott man kan...imorrn blir det kundmöte...saknat att träffa kunder live på senaste...=)

Läste på facebook idag att Moa hade varit snusfri i en månad...jag är imponerad eftersom jag vet att det kan va lite knivigt o sluta...då fick jag höra att hade inte jag nån gång sagt att jag skulle lägga av när jag träffade nån...hehe...jo men visst har jag sagt det...=P
Och nu har jag hittat nån jag verkligen vill ha, såååå...innan sommaren är slut ska jag ha slutat...nu var det bestämt!!
                           
Ser fram emot sommaren som jag hoppas blir underbar...bättre än nånsin...=)
Hmmm...verkar dock behöva tips på att behålla lugnet på en minigolfbana...så alla tips mottages tacksamt! =D
Haha, fattar inte att någon kan vilja åka nånstans och umgås med mig med ett livsfarligt vapen i handen...=)

Ikväll blir det Wallander och ladda för morgondagen...

Du ser till att jag svävar på små, rosa moln varje dag! =D

Olyckskorparna kraxar...

De senaste veckorna har jag gått omkring på moln...jag känner för första gången på länge att jag har mått underbart bra...någon har fått mig att börja tro på saker jag har förkastat innan...någon som är världens underbaraste...

Idag fick jag höra en kommentar följt av en suck som gjorde att jag för en stund trillade ner...

Ja som vanligt är det olyckskorparna som kraxar, människor som inte verkar vilja att man ska vara lycklig...det gör mig oerhört besviken när människor i ens närhet verkar vilja ha en på botten hellre än bland molnen...
Kan liksom inte förstå hur man kan vilja att någon man bryr sig om ska vara olycklig...men det kanske är just det, att de inte alls bryr sig om en...?
Eller är en del sådana besserwissers som bara måste ha negativa tankar...?
(Jag ber om ursäkt om jag någon gång varit sån mot någon, vilket jag inte hoppas jag har)

Från Sara & Henkas bröllopslåt finns det en så underbar textrad:
"I'm losing my friends for you tonight
 Cos' there is no one but you who makes me feel alright.."

Jag tvekar inte på vad jag känner i det här fallet...för första gången i mitt liv inbillar jag mig inte eller försöker inte intala mig själv att det kommer att bli det man hoppas på...
För första gången KÄNNER jag att det är så...

Så okej, ni som har saknat mitt bittra jag...just nu är jag bittrare än vanligt, så njut av det nu...


Alldeles för långt ifrån mig...

Jaha, vart tog det där fina vädret som alla pratade om skulle komma i helgen då??
Har precis vart o kollat fotboll Madesjö-Alstermo...o det var sjuukt kallt på Grönmovallen...så med sig hem fick man ju några förfrysta fingrar o tår...

Vart fan är solen??

Satt o som vanligt slökollade på Facebook, där någon hade lagt upp en video på en Brandy-låt...Åh texten var helt underbar o rätt;

"With you is where I'd rather be,
 but we're stuck where we are.
 It's so hard, you're so far..
 This long distance is killing me.
 I wish that you are here with me,
 but we're stuck where we are
 it's so hard, you're so far..
 This long distance is killing me..."

Jag blir snart galen...vill inget hellre än att träffa dig nu...underbara sms och telefonsamtal är härligt men "Jag är så trött på alla mail o koder, jag vill ha dig här på riktigt i natt..."


I'm a believer

Vart på grillfest idag...trevligt, men jag har insett att jag är för gammal för att orka så länge på fredagar...fick en låt på hjärnan...Emme tyckte den passade bra...=)

"I thought love was only true in fairy tales
 Meant for someone else but not for me.
 Love was out to get me
 That's the way it seemed.
 Disappointment haunted all my dreams.

 Then I saw his face, now I'm a believer..."

I'm a believer med The Monkees

Nu får det bli sängen, utan mitt vanliga kvällssamtal...=(



I don't ask much, I just want you...

Fredag igen...helt slut i kroppen efter gårdagens träning...benen gör ont, ryggen gör ont, tårna gör ont...men kul var det...underbart att träffa gänget igen och att man sen pallade med hela träningen var ju över förväntan. =)

Avslutade som vanligt kvällen i telefon och det är det som gör att jag sover gott om nätterna..

"There are no impossible dreams
 There are no invisible seams
 Each night when the day is through,
 I don't ask much
 I just want you..."

Snart fyller man ju år och det enda jag faktiskt önskar är att du kommer hit...=)
Längtar till det som kommer att bli den bästa sommaren nånsin...

Nu blir det kaffe o ta tag i den här dagen, som ska sluta med grillning o nåt glas rött..=)


Saknar, Längtar och ser fram emot...

Sovit ganska bra i natt, sov fler timmar än vanligt..vilket var konstigt med tanke på mina timmars sömn efter jobbet igår...men jag klagar inte. =)
Iallafall inte på sömnen...självklart hade jag bytt ut alla timmars sömn i soffan mot bara en tillsammans med godingen...Saknar, längtar och ser fram emot...
     
Idag ska jag, tro det eller ej, träna fotboll...känner att suget infunnit sig lite...även om jag inte är störtsugen ännu...men hoppas på att träningen blir kul...jag har faktiskt saknat det lite.
Saknat tjejerna och att röra på sig...=)

Längtar så att det är sjukt efter sommaren...både för vädret och för mina planer naturligtvis...=)



Jag har blivit en av dem...

Det är verkligen helt sjukt att något så oväntat och kanske otippat skulle kännas så bra, kanske inte riktigt vad jag hade väntat mig men...det känns underbart bra iallafall!
Längesen jag mådde såhär bra för något...=)

Jag har alltid fått höra att jag är kräsen, för kräsen och att jag jämt letar efter DET där, som jag tydligen aldrig lyckats hitta...förrän nu...och nu vet jag att jag haft så rätt.
Jag vill ha nån som drar undan mattan under fötterna...och så var det verkligen...det sa bara klick och jag blev knäsvag från första stund...=)

           
Har sovit underbart bra i natt, trots att jag som vanligt inte sov många timmar...men allt är din förtjänst, du får mig o må så bra att inte något verkar kunna rubba det...=)

Fan jag inser att min blogg nu har blivit sån som jag själv inte gillar o läsa, där allt är så puttinuttigt och bra hela tiden, men jag kan inte hjälpa det...
Jag är som ett barn i en godisaffär, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan...=)

Jag har blivit en av dem, en av de äckligt lyckliga människorna man stör sig på...

Men o andra sidan har jag aldrig träffat någon som fått mig o känna såhär tidigare, jag veeet...det är inte jag...vet inte vad som har hänt, men du har något speciellt som gör mig annorlunda....

Jag kanske har den här att tacka för det: http://www.youtube.com/watch?v=6piE4Md25m0

Jag blir helt knäsvag...

Återigen har jag sovit för lite, men nu har jag denna gången världens underbaraste dröm och tankar i huvudet...vaknade sedan med ett sjukt fint meddelande i inboxen så trots bara några timmars sömn mår jag underbart!!
Du får mig helt knäsvag...

Längesen jag mådde såhär bra!! =)

Önskar jag hade varit nån annanstans just nu..eller rättare sagt jag önskar du hade varit med, då hade jag kunnat vara vart som helst...

Det är både härligt o konstigt att vara som 14 igen...=)


          

Mixade drinkar på lördags-schemat...

Då var det lördag...och för en gångs skull känns det inte ens jobbigt...det är ju fortfarande 2 hela dagar kvar sen...=)
Idag finns det lite aktiviteter på schemat...men störst focus blir det ikväll då jag o Lisa ska mixa ihop lite olika drinkar...det blir fint...=)


Jag som inte alls var upplagd för fest, börjar känna att suget börjar komma...längtar faktiskt efter en Strawberry Daiquiri och en Mojito...=D
Fint ska det va!

Visst finns det faktorer som hade fulländat kvällen, men det kommer bli bra iallafall..=)

Var inne på facebook o kollade på bröllopsbilderna på peters sida ännu en gång, hittade ett så gulligt kort; jag måste ju bara sätta in ett kort på världens sötaste Milo...=)


Så söt o finklädd...

Du får mig att le...

Sååå...nu är jag tillbaka från min bittra flashback...vårsolen, promenaden o fikan/surrandet med Lisa gjorde det bättre, men ett sms gjorde saken ännu bättre sen...tillbaka på topp igen...=D
Sen är det ju Så ska det låta igen ikväll...=)
Rödvin, Så ska det låta o en tjejkväll med Emme blir en bra fredagskväll...

Hade jag fått välja så hade jag haft nån mer här, men man får inte alltid som man vill...saknar iallafall...
Du får mig att le, vilket humör jag än är på...=)
Ibland är man bara på rätt plats vid rätt tillfälle...

Jag har längtat efter den känslan jag har i magen nu...


            

Bitter-Flashback...

Åh av sånt här blir jag verkligen bitter...jag blev helt sjukligt trött igår och bestämde mig för att det skulle bli en tidig kväll...vilket det faktiskt blev, jag skulle äntligen få sova ut o siktade på att få mina timmar av sömn.
Somnade runt tolv för jag hade en massa meddelenade från tio över tolv och framåt som jag inte ens hört, trots att mobilen låg precis bredvid mig.

Tydligen hade jag somnat lite tidigare än jag själv planarat eftersom datorn stod på, även den hade blippat på msn precis brevid mig...inte en tillstymmelse till att vakna...

Nåja nu var det ju inte själva missandendet av meddelanden jag blir upprörd över...nä men bara för att man somnar tidigt i tron om att få iallafall en bra natt, med minst åtta sköna timmar så vaknar jag väl sjukt pigg vid 5 med världens skummaste dröm i bagaget.

Suck, vet inte om drömmen har med helgen att göra, avsaknaden av något eller att kroppen helt enkelt tyckte att jag hade vart glad färdigt...vaknade kallsvettig och visste för en sekund inte om det  var verklighet, en förnimmelse eller bara en sjuk dröm för att minska euforin i kroppen jag haft på senaste.

Fortfarande en läskig känsla i magen som jag gärna blivit av med genom att somna om och få en roligare, bättre dröm som istället byggt på den glada känslan och euforin...

Men va fan...är kroppen inställd på 5 timmar eller..?
Blir sjukt less...

Men jaja...det är väl bara till att ta tag i dan vare sig man vill eller inte...
                           

April,april...

Hmmm...jag hade en ganska rolig idé om ett aprilskämt...haha...som förvisso ALLA jag drog den för faktiskt gick på, men okej...haha...kanske inte var så kul sen ändå...men nej, jag har inte klämt mig, jag mår bra!
Bättre än på länge faktiskt!

Nu är det påskledigt o jag har inte bestämt så mycket som någonting vad som ska hända denna helgen...skönt faktiskt...jag tar det som det kommer, jag hade gärna(inser jag nu)sett till att ta ledigt 2,5 dar till för att kunnat vara i Gällivare över påsken...
Jag vill med ha påskmiddag...=(

Nåja...sluta ha ångest o se framåt var det nån som sa såå...jaja...
Jag borde verkligen försöka bli en mindre ångestkännande människa...kan man kalla det så...jaja...ni fattar väl hur eller hur...

Nu ska jag till bolaget med Lisa...jag som tydligen inte planerat nåt, har väl gjort det omedvetet trots allt ändå...haha...vi får se...spontana helger slutar alltid bäst...=)
Min nya röda väska som passar till mina röda skor kanske skulle behöva ut o rastas...=P

Glad påsk på er!!

RSS 2.0