Vidare till Dalarna...

Då har vi kommit fram till Dalarna och lite mys med extrafamiljen väntar...

Hade lite ångest när jag lämnade Nybro...inte för Nybros skull utan för att jag inser hur mycket jag tycker om och saknar vissa människor...men desto roligare blir det när man får se dem när man kommer ner...det blir alltid nåt o se fram emot...=)

Tackar familjen Rolfsson för deras gästvänlighet och för Jonis, min bästa vän, som gjorde vistelsen helt fantastisk!!!
Saknar att ha honom nära, han är helt underbar på det sättet för att man vet att han alltid finns där när man behöver honom och lyssnar alltid om man behöver prata.

Och fler underbara vänner har jag...vill tacka alla för vistelsen i Nybro och att de haft tid att göra min och Peters sista semester som bara ett par kanon...=)

Det som skiljer sig med nya och gamla vänner är att de gamla vännerna är såna som vet i princip allt om en och fortfarande finns där för en...=)

Ni är bara guld värda och helst skulle jag velat packa ner er i en väska och tagit med er upp till men annars så perfekta tillvaro i Gällka...

Nu fortsätter semestern med ännu fler betydelsefulla människor...Inga-Lill, min kära lilla extramamma som alltid varit helt underbar och tjejen som alltid kommer att betyda mest för mig i hela världen...min alldeles egna lilla "lillasyster" Maria...det är alltid lika underbart att umgås med henne och ha lite tjejsnackskvällar med henne. =)

Hittills har semestern varit helt underbar och den har gjort att väntan på lilla Pyret blir lite mindre...imorrn är man i vecka 34 och det är 6 veckor kvar...vart tog tiden vägen?
Och när blir man egentligen höggravid?
             

             

I underbara Nybro börjar semestern...

Jag sitter här ute i mysiga Lillaverke ute i Carin & Håkans underbara hus som jag alltid sagt är som taget från en film...myshuset helt enkelt!
Jons hus ville visst inte ha besök nu under sommaren så det ligger som i väntan på rehabilitering..men tur att Jonis har så underbara föräldrar så vi fick bo hos dem när de är på semester.
Deras tempursäng är ju nåt över det vanliga och det var ju nästan så man var sugen på att lämna packningen och ta med sig den istället...en sån står högt upp på min önskelista nu...=D

Min sovmorgon varade dock som vanligt inte längre än till nån gång efter 9, men så är det alltid när det är nåt som är på gång...

Det är redan sista dagen i Nybro och jag har lixom lite ångest över att åka idag...det sjuka är att jag längtar absolut inte tillbaka, men tänk om man hade kunnat ta med sig sina närmaste i en väska och ta med dem till där annars tillvaron är så perfekt..?

Jag har försökt att hinna med o träffa alla och har haft underbara dagar från dag 1...det har blivit en del grillning och mys ute på landet...vi har haft en helt underbar kväll med musik på larmtorget och käk på O'Learys (Även om maten hade kunnat få komma tidigare) Men supertrevligt var det iallafall...=)
Det har hunnit bli lite fikastunder med tjejerna mina och även en shoppingrunda till Kalmar där vi kom hem med både bilbarnstolen och skötbordet som i princip ska vara det sista på bebisens måste-lista...=)

Igår så fotade bästa Jimmy oss och lilla magen...det blev som jag trodde helt perfekta korten...vilken guldkille som tog sig tid och dessutom fick fram det exakt som jag hade tänkt mig korten...=)

Ikväll är det tänkt att det ska bli en sista grillning och umgänge innan vi far på nästa färd till nästa myshus...min lilla extrafamilj i Dalarna står på schemat...=)

Det kommer att uppdareas med bilder då täckningen blir bättre...

Nu ska jag bara njuta av sista dagen av Nybro och ta vara på varenda minut med de bästa...=)

RSS 2.0