OS-feber och fortfarande guldvittring...

De senaste dagarnas OS har haft både skräll och fiasko...skrällen var ett faktum när Marcus Hellner fullkomligt krossade motståndet på sista sträckan i herrarnas stafett...karln kunde tillochmed buga åt publiken, hämta en flagga o bara glida in på upploppet...mycket starkt av alla 4(Daniel Richardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner), men Hellner...vilken kung!
Kommer bli många roliga år på Sveriges Skidfront förmodligen...=)

    
   

Det är ju inte bara herrarna som lyckas i skidspåret, tjejerna har ju visat sig vara i toppform också...framför allt Charlotte Kalla, som var helt otroligt grym i damernas stafett igår, trots att hon legat förkyld i dagarna.
Likaså Anna Olsson som gjorde ett strålande lopp...tyvärr hade Sverige Anna Haag sjuk så reserverna Magdalena Pajala och Ida Ingemarsdotter fick hoppa in, bra med en femteplats trots allt, men det hade varit en klar medaljvittring med ett riktigt "A-lag"...
Men om nu är Sveriges skidprinsessa så har ju norden sin drottning i Norge, Marit Björgen...man kan inte säga mer än att hon är i sanslöst bra form.
Grattis Norge, men vänta bara...Sverige är på gång att ta över tronen...=)

        
             Marit Björgen                    Charlotte Kalla          Charlotte Kalla/Anna Haag

När det gäller hockeyn som kanske är det största fiaskot i OS, ja vad kan man säga...katastrof, fiasko och liknande termer är det mesta som används när man pratar om faktumet att Sverige åkte ur i kvarten mot Slovakien.
Ja vad ska man säga...de var helt enkelt inte tillräckligt taggade...vad det berodde på vet jag inte men personligen tycker jag efter att ha sett matchen mot Finland att där fick jag och säkert många andra lite guldvittring...men att de sen åker ut efter en ganska så platt match mot Slovakien...ja visst...svenska folket har rätt att kalla det fiasko.
De kanske inte skulle fått oss att drömma om ett guld..?

Jag håller fullständigt med Aftonbladets Mats Wennerholm:
"Kalla det vad ni vill, jag kallar det fiasko!"

När det gäller damkronorna så åkte även de ur utan medalj, även om de tog sig till semi...personligen tycker jag inte ens damhockey är kul...har inte sett en match...platt och tråkigt för det mesta.
Så när de spelade om bronset mot Finland brydde jag mig inte ens om att titta och säkert bara därför hade det ju varit både slagsmål o ganska spännande...vad vet jag...jag har sett bilderna på det sk "slagsmålet"...att hon sen kallas "stjärna" som "slog ner" Finlands målvakt kanske var lite överdrivet...=)

Wikegård blev ju även anmäld för diskriminering, av hör och häpna...en av tjejernas mamma!
Hallå..? Wikegård är väl sällan särskilt snäll mot några i onödan, men det mest pinsamma är ju att kan inte tjejstackaren få säga det till honom själv...hon är ju nog vuxen att vara med i ett A-landslag...är hon inte nog vuxen att försvara sig utan mamma..?

Nu tycker jag att han har rätt...inte i allt men i det han sagt om hockeyn...det ÄR inte bra...tyck vad ni vill, men Sverige förväntar sig mer!

Så man kan säga att ska vi ta medalj i något annat än där man står på skidor så är vårt största guldhopp nu Curlingdamerna som spelar final och naturligtvis hoppas vi på att de kan uppehålla äran för Sverige, även utan skidor...=)

          

Det börjar ta sig...

Förutom tröttheten så har jag haft en rätt så bra dag...trevligt besök, lagat mig en lyxmiddag o sen kollat en massa TV...nu är det OS o förhoppning om medalj...sen lite blippande fram o tillbaka på Crocodile Dundee...=)
Jag gillar ju filmer med hajar o reptiler...=P

Haha...idag hörde jag en så klockren kommentar på Top Chef...ja jag följer det varje dag när jag käkar...=)
En kille som hade utsetts med nåt pris om snyggaste gay eller nåt fick en fråga om hur kan höll sig så snygg o karln svarar: "Vadå...snygghet är ju bara en knapptryckning bort" (För alla sega så menar han släcka lyset) ;)

Idag hade jag nog behövt ett glas vin...det är det som fattas...men imorrn ska man ju upp en timme tidigare för att glo lite hockey innan jobbet...Sverige möter ju Slovakien i kvarten...=)

I veckan verkar det som att jag ska få spöa nån i bowling...=P
Hehe...nu skulle jag ju tro att jag förlorar bara för att jag sa det där...så det tar jag tillbaka...
I veckan ska vi förmodligen spela bowling...=)

Nu får det snart vara läge för en paus i TV-tittandet så jag hinner med ett telefonsamtal...jag är ju helt omöjlig på att snacka i telefon när jag kollar TV...=P



Solen!!

Äntligen!


Idag kan man iallafall se solen...som en liten stund igår...snälla säg att det betyder att våren är på väg...jag är helt enkelt spyfärdig på snön nu!!

Biljetten till Gällivare är bokad nu men det bästa av allt är att mammas biljett ner är bokad också...underbart...nu flyger hon ner tillsammans med mig...=)
Saknar mamsen en massa...

Sen ska det ju bli underbart att se Sara o Henka gifta sig...=)

När det gäller veckan för övrigt så är jag lite trött och seg...blandat med en hel del velighet...
Fast man ibland vet vad som är det bästa så är det svårt att göra det bättre före det man vill...men jag är på god väg...och det känns som att jag iallafall kan vara nöjd med det...

Fick igår höra att jag funderar och analyserar för mycket när det gäller allt och kanske är det så...man kanske för en gångs skull bara ska följa med o se vad som händer...

Det där med tålamodet är ju inte min starka sida...=)

Seg dag med en massa i huvudet...men solen är iallafall framme...=D



Ett nytt kapitel...


Try sleeping with a broken heart...

"Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even at the bottom of the sea
I could still hear inside my head
Tellin' me, touch me, feel me

And all the time you were tellin' me lies

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had tonight
I'm gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well, you could try sleeping in my bed

Lonely, own me nobody ever shut it down like you
You wore the crown
You made my body feel heaven bound
Why don't you hold me
Near me, I thought you told me
You'd never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I know right where I fit in
Take me, make me, you know that I'll always be in love
With you
Right til the end OOh

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had tonight
I'm gonna find a way to make it without you

Anybody could've told you right from the start
It's about to fall apart
So rather than hold on to a broken dream
Or just hold on to love

And I could find a way to make it
Don't hold on too tight
I'll make it without you tonight

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had tonight
I'm gonna find a way to make it without you..."


Då har helgens aktiviteter börjat...

Jag vet att jag har blivit totalt kass på att skriva nuförtiden...

Är helt slut om dagarna...idag var man tom tvungen o sova drygt en timme innan jag pallade gå upp o dra till Emme för kvällens OS, där Sveriges herrar vann hockeyn mot Vitryssland...men det bästa under kvälle var ändå när Anna Haag spurtade sig till ett silver...trodde verkligen det var kört och hon och Sverige återigen skulle få sig en fjärdeplats...men icke...hon sparade sina krafter o spurtade ifrån de 2 framför henne inne på stadion.
Mycket starkt!

Starkt var det också av Anja igår där hon efter kraschen i förrgår ändå lyckades ta ett brons, även om det var för att Vonn åkte ur...så egentligen kan man säga att det är jämnt, tror Anja annars hade tagit medalj i förrgår om hon inte kraschat.

Kollade på det med ett glas vin i handen, snacks på bordet och trevligt sällskap...=)

Nu har man fått börja ladda för morgondagens aktiviteter, då det blir lite lattjande innan det förhoppningsvis blir bastubad och lite festande efter.
Hoppas på att bli riktigt taggad...=)

Nu tänkte jag somna till Rain Man, där Dustin Hoffman visar hur sjukt bra skådespelare han är...=)

Sovmorgon imorrn...hur fint som helst...=D

Lite sadistisk i OS tider

Nu har jag varit sadistisk en stund...nästan mest sadistisk i världen enligt skrället mitt...jag har nämligen klippt hans klor...han är så söt när han tittar på mig lite surt för att han inte får tag o grejerna som han brukar...
Haha...vad han inte vet att hade man kunnat klippa hans tänder hade jag gjort det...för de jävla vampyrtänderna tycker jag inte alls om alltid...=)

Så får man väl hoppas att Sverige kan ta sin 3:e medalj idag...
Jag tror på Emil Jönsson idag...ska hålla tummarna...=)
Anna Olsson åkte ju bra med...men de andra åkarna brukar ju vara bättre i finalåken...
Nu är det snart Anja & Jessica i störtloppet...man kan ju hoppas...men tron är lite svagare där...

Hockeyn startar för Sveriges del i natt...tyvärr missar man ju den då man ska upp vid 7 imorrn bitti...

Börjar känna suget efter o lira lite innebandy på lördag nu...saknat klubban lite...=)
Man får hoppas vi får igång bastun med...det vore fint...=D

Nu ska jag fortsätta hålla tummarna för svenskarna o glida ner i soffan igen...man får passa på när plutten är sur o håller sig för sig själv för en gångs skull...=)




I Väntan på helgen...

Nu har jag väl slarvat med att skriva ett bra tag igen...men jag vet inte...jag har verkligen svårt att komma på nåt vettigt att skriva när jag är på bra humör...=)

Förra veckan har jag lirat en massa Wii...först började jag med att spöa Danne i Bowlingen...vilket var underbart kul efter Dannes mess "Ja visst kan vi lira Wii, va vill du ha spö i?"
Hehe...satt fint...sen om det var Danne som lirade kasst eller jag som hade tur vet jag inte men det viktigaste är att jag slog honom...2 gånger...=)

Sen i fredags blev det lite Wii o cider med Emme...det började bra men sen gick det väl ganska kasst för oss båda, men det ledde till att det blev en tidig kväll iallafall...trots att det kanske hade vart tänkt annat.

Lördagen vaknade men efter sin bästa sömn på länge av att kattskrället bet mig i axeln...Pytte tyckte tydligen att jag hade sovit färdigt då...

Kvällen blev det Melodifestival och förkrök hos Sanna...mkt trevligt...=)
Missade inte bussen denna gången och det var kanske tur det... ;)

Nu är det ny vecka igen och till helgen blir det en lördag med volleyboll, innebandy o lite festande med ett gäng...blir förmodligen utgång med...Lina kommer ju nu med, det var ett tag sen vi gick ut tillsammans...=)

Så nu är det väl bara att jobba på...halva veckan är ju gjord...=)

            


Tisdagsmys...

Haha...sitter med uråldriga dagböcker och blir lite smått nostalgisk...haha...och inser samtidigt att jag tydligen alltid varit lika hopplös när det gäller att veta vad jag vill...=)
Jag antar att jag helt enkelt bara är sån...men sen som vanligt när jag väl vet vad jag vill har jag svårt att lägga det åt sidan...haha...Ekorren i mig tydligen...=)

Efter att ha läst och skrattat patetiskt åt mig själv så inser jag kanske att jag nog är helt menatlt förstörd när det gäller kärlek...haha...

Dock har jag näst intill haft en dejt idag...haha...ja fast utan dejt då...jag o älsklingen, ja det vill säga den bästa killen i mitt liv...nämligen Pytte...vi har haft tisdagsmys o delat på räkor...=)
Han är dock rätt besvärlig när det kommer till att jag ägnar tid åt något annat än honom...datorn, mobilen o TVn är inte hans bästa vänner...=)

Haha...känns lite lagom patetiskt men han är underbar, han förstår mig precis...eller nä det gör han inte men han säger ju inget så jag får alltid som jag vill...=)
Dessutom gillar han ju skaldjur...vilket brukar va en ovanlighet bland karlar...

Nu får det bli sängdags o lite Tv innan jag ska dejta John Blund...=)
Man måste ju ligga i...=P

              
                      Så med 7 kg hårboll i knät intar jag sängen o glor lite TV...


En lördagkväll på topp!

Jaha, då var helgen över igen och den har vart bra...kanske lite väl bra på sina ställen...=)

Igår var det middag och förkrök hos Frida...lite vin, melodifestival o kanske lite väl mycket sprit i frusna bär-drinkarna...haha...men supertrevligt sällskap och en riktigt god middag...=)

Taxin in till Kalmar blev ju en ganska trött resa för alla...men väl inne i Kalmar piggnade man till i kön...helt okej ute men, dansade en massa och hade faktiskt kul...=)

Fick mig en läxa efter stängning, som jag faktiskt tror jag förtjänade...men det är lätt att vara efterklok.

Lite missöde i planeringen med hemresan gjorde att den fick bli idag istället, efter McD med Frida...

Till helhet så var gårdagskvällen super...tack allihopa! =)

Ikväll ska det visst bli träning, men klant som man är så pajade man ju sista linsen idag så nu ser man ju inte alldeles för bra utan glajjingarna...

Nu blir det film, och kanske lite "ljudet", för att bli av med slitenheten...haha...skumt...=)
(Viftar med handen framför ansiktet som en från Köping) =)


Sanningen kommer alltid fram till slut!

OK...dagens läxa är att Sanningen alltid kommer fram till slut!

Jag vet att du är besviken och det har du rätt att vara, men jag tycker inte jag har någon skyldighet heller efter så länge när situationen är som den har varit så länge.

Det är väl kanske någon annan som mer förtjänar din besvikelse än jag.

Men nåja...sanningen kommer alltid fram till slut och nu ber jag faktiskt om ursäkt för att jag inte skötte det snyggare genom att vara ärlig!

Men jag kan inte ångra det heller tyvärr, det är som det är men min ursäkt får du iallafall!

The Ugly Truth!

Jag somnade efter jobbet idag o sov bort hela kvällen...seg som bara den men nu kan man ju inte sova ändå...laddar för imorrn och har gjort det med en film...den nya upplysningsfilmen kanske..?

OK, var filmen "He's Just Not That Into You" för att visa tjejerna hur man ska lära sig läsa signalerna hos en kille så är filmen "The Ugly Truth" för att visa hur man ska vara som tjej för att få killen;

Regel 1: Kritisera aldrig honom - Aldrig, (Det här gillar jag) män är helt oförmögna att förbättra sig, förändra sig eller göra framsteg.
En mans självutveckling stannade vid pott-träningen!

Regel 2: Skratta åt allt han säger, även om det inte är kul - Ett fejkat skratt är som en fejkad orgasm, bättre än inget och dessutom är det bara du som vet om du fejkar, killar varken märker eller bryr sig. Det finns ju bara en i rummet som räknas.

Regel 3: Klä dig attraktivt, män vill att kvinnor ska vara 2 personer i ett; The Sinner and The Saint, Du ska vara en bibliotekarie och strippa i ett.

Regel 4: Berätta inte om dina problem för honom - Killar varken lyssnar eller bryr sig, de bara låtsas för att få dig i säng.

Så med andra ord tjejer, så kommer en kille aldrig vilja ha dig som du är...=)
Du får honom med hjälp av att inte vara dig själv...men vad det inte förtäljer är hur länge du kan behålla honom?

Haha...ganska okej film...får bli den nya upplysningsfilmen!

    

Något jag såg på Tv häromdagen var när de pratade om sex och vad man gör får att få dem man vill ha i säng.
(Ok Mamma, du kan sluta läsa här =) )

Det pratades om att killar helrakar sig där nere för att den ska se större ut, men det måste de ju göra för andra killars skull, jag menar kommer man så långt så att tjejer nu ser att killen är helrakad så känns det som att hon kommer veta hur stor den är...eller?

Så okej, killar duschar och putsar sig för andra män...=)

När vi ändå är inne på det området; ja men älskling SNÄLLA kan du inte raka dig helt, jag har alltid drömt om...att vadå, ha sex med en 11 åring?

Nja jag vet inte vad ALLA andra tycker, men jag och många med mig vill gärna ha våra män lite MANLIGA, utan att för den skull vilja ha en gorilla lixom...The ugly truth?

Nåja...nu tror jag bestämt att jag ska lägga mig i sängen o glo lite mer på TV, för det som inte upplyser mig eller gör mig bitter, verkar ju iallafall få mig till att skriva lite mer...=)

Såg att "Lida" gick på TVn...den kvinnan vet hur man ska ta en karl...Haha...=)


"Think Outside The Box Darling"

Haha...dagens ämne från Hanna har varit "Think outside the box"...ja mitt lilla hjärta tycker att jag är alldeles för kräsen och bestämd på vissa punkter när det gäller män...=)

Vi kan ju börja med o säga att vi har totalt olika värderingar och intressen så därmed ser hennes krav inte alls ut som mina.
Tror att det kravet som stör henne mest är kravet om idrotten och kanske bollkänslan...jag ska reda ut hur det ligger till här ni...visst det ÄR ett plus i kanten med bollkänsla för jag tycker det är attraktivt, det är väl kanske inte själva bollkänslan som är grejen egentligen, jag gillar bara att killen har ungefär samma intressen som en själv...
Men visst...är en kille bra på det han gör som dessutom är något jag gillar så visst...det ÄR sexigt! =)

När det gäller kravet om idrott...haha...Hanna som är den minst idrottsintresserade människan jag känner, hon är den som pustar, suckar och stönar när hon "måste" åka o kolla på hennes käresta som spelar match, hon som gärna offrar Nybro Open för en filmkväll...eller ja vad som helst egentligen. =)
Men JAG gillar idrott, jag har alltid varit pojk-flicka och tycker väl därmed att det är faktiskt ganka omanligt med karlar som verkligen hatar idrott.
Tyck att det är galet...men så är det!

Men det är konstigt när det gäller andra saker man gillar hos det motsatta könet och krav som andra har så blir det inte lika mycket tjabb om som just föregående krav...=)
Jag gillar män som är intelligenta, , kan laga mat, vältaliga, kan sjunga, kan dansa och en massa andra saker.

Jag tror inte att det spelar någon roll vad man har för krav egentligen, för hittar man rätt...så tycker man att den personen är precis rätt hur han än är...

Jag kan väl hålla med om att jag borde tänka utanför boxen när det gäller vissa saker som Hanna säger...men vissa saker tänker jag INTE släppa på...såhär är det, det är vad jag gillar!

Och jag kan tillägga att just idrottsgrejen och gärna bollkänslan tycker jag ÄR attraktivt, det är oftast såna jag umgås med och jag tycker det är viktigt och att det passar in i mitt liv med mina intressen...=)

Så till slut, ja Hanna, när det gäller alla de saker som ligger i bagaget så JA, jag borde tänka utanför boxen på vissa saker...men jag kommer aldrig släppa på vissa saker, då blir det helt enkelt så att jag passar som singel! =)
            

Ut med det gamla, in med det nya...=)

Idag trodde jag officiellt att det skulle bli en SKITDAG...men efter en bra dag på jobbet...skottad och saltad väg hem, så blev t o m fotbollsträningen som jag verkligen iiinte var sugen på...rätt okej ändå...har lite ont i en tå men de höll sig ganska varma...haha...dock med 3 par strumpor och plastpåsar på fötterna.

Sen fick min helg en lite oväntad twist så, nu ska det bli hur underbart som helst med helg redan imorrn...=)

Haha...jag har återigen gjort några konstateranden idag...I mitt tidigare inlägg "Såpan fortsätter", hade jag irriterande skrivit om att få gensvar...haha...jag pratade precis men Honey nere i Barcelona och som jag skrev till henne: "Ska det strula, då är det fan jag som ska strula till det och inget annat!"

Nu får det fan vara dags att det händer lite nytt...bort med snön, in med sol...bara ut med det gamla och in med det nya på massa fronter...=)

Idag är det som vanligt på mina bra dagar, idétorka! =)

Så nu ska jag ta o sätta mig i soffan med mina kärleksmums och Pytte, som förövrigt är den minst komplicerade hanen här i världen, han visar när han tycker om en och visar när han vill vara i fred...om en katt klarar det...hur svårt kan det vara? =)
Ja hur svårt ska det vara egentligen...? =)
           
                                        Jag o Världens bästaste...=P

En helt vanlig onsdag...

Onsdag och lill-lördag...inte för att det spelar någon roll vad man kallar denna dagen...för mig som jobbar är den bara en helt vanlig dag...=)

Igår var Emme hos mig o snackade lite skit o kollade TV...hade med sig Molly, som verkade vara lite besviken på att min katt var tråkig, sur o osocial...Pytte var som vanligt grinig för att jag ägnade uppmärksamheten åt något annat än honom...

Finalen av Paradise Hotel var igår...Jackie & Patrik vann...jag vet inte om jag ska tycka att det är "rätt" val...skiter väl egentligen i vem som vinner, så länge det inte var hon den äckliga Erika...Kristoffer hade gärna fått vinna för mig...men han borde valt vem som helst annan o spelat med...
Patrik var ju ändå okej, ja o Jacke kanske inte är världens klyftigaste, även om jag tror att hon mest spelar trög...på tal om det, vad är det för nåt? Varför gör en del så?
Är inte det värre, att SPELA trög än att VARA trög?

Drömde annars en helt sjuk dröm i natt...det gör mig tokig att jag inte kan få vissa saker ur skallen...nu får det faktiskt vara nog, det ska ju inte få uppehålla tankarna på nätterna med.
Det kanske var därför som jag faktiskt(fanfar) käkade frukost idag, för att iallafall efter en skum natt, en trött morgon och det jävla pulsandet i snön till jobbet, skulle få en bättre dag.

Nu är jag fan less på den här jävla snön alltså...blir ju sjukt deprimerad bara av att se ut genom rutan på dagarna.
Fan jag tror hellre jag hade tagit blasket o mörkret ett tag, för det hade iallafall inte hållt i lika länge.
Hade man gillat vintern så kunde man ju stannat kvar i Gällka...suck!

Idag har jag fått för mig att jag ska baka...kärleksmums...vet inte vad som har hänt, kanske gått och blivit lite huslig...=)

Bitter = Bättre

Idag har jag pratat med mamma om resan upp under mars och hon bad mig kolla för två biljetter tillbaka!!!
Äntligen!!
Jag hoppas bara att det ska gå bra för henne på sjukhuset nu så att det man bli så...=)

Okej...jag skrev av mig fööör mycket igår, känns som att det är lite idétorka...=)
Det kanske var för att jag igår hade kommit till insikt om en massa saker och därför var lite bitter...haha.

Mitt bittra jag är tydligen bättre på att blogga...=P

På tal om bitter så såg jag ett Raw Comedy club-klipp i lördags med "Bitterfittan", jag gillar vanligtvis inte henne men här var hon ganska rolig:
http://www.youtube.com/watch?v=LqbN1F2Lx60&translated=1

"Men varför gjorde du inte det då?!!"

Haha...bästa!

Det är fan svårt att vara bitter, när man är på bra humör...=)

Emme skrev en ganska sann sak tidigare:

Varför datorer måste vara manliga:

-Storleken har betydelse

-Det finns alltid en bättre version

-Man måste ha en backup

Sen ska man inte glömma att de alltid strular när man behöver dem mest! =)


Evig Kärlek finns endast på film! =)

Idag har jag pratat med Hjärtat Hanna lääänge på msn...saknar henne en massa, speciellt nu ett par dagar när mitt liv har varit i virrvar...haha...eller ja när mitt liv har varit som vanligt...=)

Vi diskuterade om kärlek...vi kom fram till...eller ja Hanna verkar ha hoppet uppe om mig ännu men jag är tveksam...jag tror jag är mentalt förstörd när det gäller kärlek...haha.
Jag tror inte på den eviga kärleken, jag tror att livslång kärlek är ett undantag som inte händer de flesta, jag tror merparten av alla dem som hittat livslång kärlek, bara nöjer sig med varandra, bara för att det är bekvämt.

Haha...ok, säg det nu...jag är bitter...=)

Jag säger inte att inte livslång kärlek inte finns, jag tror bara den finns på riktigt för ett fåtal...och jag tror defenitivt inte att jag lär bli träffad av det undantaget...men som jag sa till Hanna, jag blir mer än gärna överbevisad...även om jag tvivlar på att det händer...=)

Jag är en alldeles för rastlös och otålig person för att ha hoppet om att hitta DEN rätta, det är nämligen skillnad i mina ögon på den rätta och DEN rätta...

Visst finns den eviga kärleken...på film ;) Haha...reta inte ihjäl er nu...=)
           
                 (Tipsar om The Notebook, DET är äkta kärlek...på film förstås)

I väntan på kärleken kan man ju bara se till att ha så kul som möjligt!

Idag har jag insett mycket...exempelvis att jag som sagt är för rastlös och otålig på att vänta på några gensvar, så vad gör man då...jo man tar tag i saken och ordnar upp saker på egen hand...det där kunde tolkas fel...haha...vad jag menar är att nu har jag gjort upp egna planer, utan risk att kunna skylla på någon annan om man blir besviken...=)

Jävla massa bloggande det har blivit de har dagarna...men jag har väl mycket i huvudet som jag vill få ut...synd att man bara inte kan skriva allt man tycker och tänker här för det skulle bli rena rama Paradise Hotel...haha...skitsnack, skvaller och rykten.=)

På tal om just Paradise Hotel, skitsnack,skvaller och rykten så borde ni läsa Jackies blogg; http://www.nattstad.se/JackieFerm

Haha...helt otroligt...jag kan tänka mig att man ska ta den med en nya salt precis som de andra deltagarnas, sen kan man tycka vad man vill om Jackie, men en del underhållande är hon ju iallafall.
Va fan låt tjejen vara mediakåt ett tag o leva på det, det varar ju inte så länge, snart dyker nån ny mediahora upp och tar hennes plats.
Jag tycker hon är rätt cool o vågad när det gäller bloggen iaf! =)

Jag gillar nog att leva lite mer i hemlighet, inte för att jag själv bryr mig men för att man inte vill såra andra, men framförallt för att min mamma läser bloggen...haha.


Såpan fortsätter...

Tredje inlägget idag...vet inte vad det är med mig idag...=)

Jag vet absolut inte vad jag vill här i livet...något närmare har jag ändå kommit eftersom jag vet vad jag inte vill ha...=)
Det är kanske som i Winnerbäcks låt; "Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp..."

Men ibland orkar man ju inte försöka längre, man vill ju att någon ska försöka lite tillbaka...hallå vart tog det där med att mötas halvvägs vägen..?

Felet med mig är att jag inte avsatt energin på dem som verkligen visat vad de vill, utan hängt upp mig på dem som verkar om möjligt ännu mer komplicerade och veliga än mig, kanske kan man säga att jag helt och hållet för skylla mig själv...kanske är det så?

För en gång skull har jag förhoppningsvis kommit tll insikt och kan denna gången verkligen leva efter de bra principerna...

"Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va!
 Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill
 ha det som jag
 Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
 & nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!"

Ställer man för höga krav om man nu vill ha lite gensvar när det gäller något här i livet?

Jag tycker inte det...jag vet inte vad jag är redo för här i livet ännu, jag vet inte riktigt vad jag vill ha eller vad jag söker, men är det för mycket begärt nu att för att ens ha en aning om något är rätt eller fel...att få lite gensvar så man inte behöver gissa sig till vad som försiggår i någon annans huvud?

När man äntligen följer reglerna och tänker Hes Just Not That Into You, då kommer ett annan signal som gör att man hoppas på att man är undantaget, fast man inte inser att man helt enkelt bara blir mer och mer en vana!

Det där jävla undantaget? Nja jag tror det är en myt...men det är fullt möjligt att jag bara är bitter och synisk.

               



Dagens störningsfaktorer...

Jag har hittat dagens störningsfaktor på Facebook, jag blir sjukt irriterad när folk "glömmer" R i sina verb, ni vet bli istället för blir, få istället för får, ha istället för har...ja osv...sånt kan störa mig lika mycket som särskrivningar, och idag gör det just det...stör mig...=)

Haha...sen ska man inte säga att man inte kan missa när man skriver fort, men det är alltid samma personer som gör om samma ord så jag tvekar på att man just råkar glömma R av alla bokstäver VARJE gång...?

Nåja...nog om det...lite patetiskt o reta sig på det...men,men...

Nånting som också stör mig är när saker inte blir som man hade tänkt sig, det är oftast då det blir som planerat att det absolut inte alls skulle bli, då skiter man i sina principer och bestämmelser för att man är besviken när allt inte blev som det skulle...

När ska man sluta bli besviken..?

"Why do you build me up, Buttercup baby,
  just to let me down..?"


The winner takes it all! =)

"I don't wanna talk
About the things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear
The winner takes it all
The loser has to fall
It's simple and it's plain
Why should I complain.

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say
Rules must be obeyed

The judges will decide
The likes of me abide
Spectators of the show
Always staying low
The game is on again
A lover or a friend
A big thing or a small
The winner takes it all

I don't wanna talk
If it makes you feel sad
And I understand
You've come to shake my hand
I apologize
If it makes you feel bad
Seeing me so tense
No self-confidence
But you see
The winner takes it all..."


RSS 2.0